MASLACI ZA TIJELO

Mirisne topive teksture iz Melvite za baršunasto meku kožu

26.01.2016 u 09:29

Bionic
Reading

Melvita ima rješenje za suhu i vrlo suhu kožu kojoj je potrebna dubinska njega. Nova tekstura, osvježavajuća poput jutarnje rose, inspirirana s dva 100% prirodna obnavljajuća biljna ulja: ulje argana i ulje muškatne ruže. Melvita je dugo radila na usavršavanju ovih formula kako bi iskoristila unikatna svojstva biljnih ulja te ih pretočila u nove teksture maslaca za tijelo

Melvitin odjel za istraživanje, nakon trideset godina rada, pretočio je svoja dragocjena ulja u maslace za tijelo. Obogaćeni pčelinjim voskom, ne ostavljaju masni trag i imaju iznimna njegujuća svojstva. Raskošne, glatke i baršunaste teksture, trenutno se upijaju u kožu te je dubinski hidratiziraju i njeguju. Na koži se stvara iznimno njegujući i nježni zaštitni sloj. Koža je baršunasto meka i svilenkasta te ugodna na dodir.

Dragocjena biljna ulja

Melvita se već 30 godina bavi istraživanjem netaknute prirode, a dragocjena biljna ulja jedna su od njenih najpoznatijih kolekcija. Na svojim putovanjima, Melvita je upoznala blagodati arganovog ulja iz Maroka (s certifikatom organske proizvodnje i pravedne trgovine) te organskog ulja muškatne ruže, uistinu jedinstvenih njegujućih svojstava. Na putu od prirode do bočice, kvaliteta biljnih ulja je strogo kontrolirana različitim testovima, kao što su organoleptički testovi (izgled, tekstura, miris itd.) i fizikalnokemijski testovi (analiza sastava ulja, čistoće i svojstava). Melvita također provodi nasumične preglede kojima osigurava da u uljima nema pesticida.

ARGANOV MASLAC ZA TIJELO

Arganovo ulje, poznato po svojim obnavljajućim svojstvima, odlično je za hidrataciju i zaštitu vrlo suhe kože. U kombinaciji s njegujućim svojstvima karite maslaca, pomaže u njezi kože te joj vraća prirodnu elastičnost. Zahvaljujući pčelinjem vosku, ova mirisna topiva tekstura ujedinjuje iznimna uljepšavajuća svojstva ulja s bogatstvom kreme. Tijelo je obavijeno mirisom dalekih i egzotičnih zemalja s nježnim, cvjetnim i orijentalnim notama. Suha koža je nahranjena, svilenkasta i podatna.

99% svih sastojaka prirodnog je podrijetla
20% svih sastojaka dobiveno je organskim uzgojem


100% organsko agranovo ulje s Certifikatom pravedne trgovine

Melvitino arganovo ulje dobiveno je prvim hladnim prešanjem plodova marokanskog stabla Argan ( Argania spinosa ). 100% organsko ulje, ne sadrži kemijska otapala, umjetna bojila i mirise. Proizvodnja je u skladu s ESR* standardima ( Équitable, Solidaire, Responsable – načelo pravednosti, solidarnosti i odgovornog poslovanja).

Argan i pčele

Osim što Melvita podupire svoje partnere u Maroku, aktivno potiče pčelarstvo. Melvita surađuje sa ženama koje skupljaju arganove plodove te im pomaže u svakodnevnim zadacima kojima razvijaju pčelarstvo. Cilj? Zaustaviti izumiranje pčela, generiranje dodatnih prihoda žena i vraćanje tradicionalnim vještinama pčelarstva koje su s vremenom zaboravljene. Ovaj opsežni program sastoji se od organizacije edukacije, sadnje medonosnih cvjetnica, pomaganje prilikom investiranja u materijale, uključivanje stručnjaka u podizanju svijesti o samom problemu, promoviranje tradicionalnih pčelarskih vještina te međusobno povezivanje žena koje se bave pčelarstvom.

MASLAC ZA TIJELO MUŠKATNA RUŽA

Ulje muškatne ruže posebno je bogato alfa-linolenskom kiselinom (omega-3) i vitaminima A i E te ima iznimno blagotvorno djelovanje na kožu. U kombinaciji s hranjivim karite maslacem, umiruje i obnavlja kožu te joj vraća elastičnost. Zahvaljujući pčelinjem vosku, ova svilenksta tekstura ujedinjuje iznimna uljepšavajuća svojstva ulja s bogatstvom kreme. Maslac za tijelo obavija kožu osvježavajućim, nježnim, puderastim i cvjetnim mirisom. Suha koža je potpuno hidratizirana te ponovo nježna i podatna. 99% svih sastojaka prirodnog je podrijetla.

20% svih sastojaka dobiveno je organskim uzgojem.

100% organsko ulje muškatne ruže

Melvita ručno ubire plodove muškatne ruže koji rastu visoko u Čileanskim Andama. Ulje muškatne ruže dobiveno je prvim hladnim prešanjem plodova te je 100% organsko (bez kemijskih otapala, umjetnih bojila i mirisa).

Arganov maslac za tijelo, 100 ml 159,90 kn
Maslac za tijelo muškatna ruža, 100 m 159,90 kn

Svi proizvodi dostupni u web trgovini www.melvita.hr i u odabranim trgovinama Müller.