KRALJICA LETIZIA

Minimalizam joj tako dobro stoji: Prekrasnu haljinu začinila odličnim cipelama

19.09.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora koja vrlo uspješno kombinira dizajnersku odjeću s onom svima pristupačnih brendova poput Manga ili Zare

Lijepa 47-godišnja kraljica koja iza sebe ima impresivnu karijeru novinarke, redovito izaziva divljenje modnog svijeta svojim nenadmašnim stilom.

Supruga kralja Felipea VI ponovno je zadivila modnim odabirom koji je pravi primjer njezinog istančanog smisla za modu.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Kraljicu Letiziju najčešće viđamo u ženstvenim kombinacijama koje laskaju njezinoj vitkoj figuri, a zgodna brineta je bila među najzapaženijim uzvanicama na operi Giuseppea Verdija 'Don Carlo' u Madridu.

Bivša novinarka zasjala je u satenskoj smoking bijeloj haljini madridske dizajnerice Lole Li i prelijepim cipelama s ukrasnim remenčićima potpisom prestižnog Manola Blahnika.

Radi se o haljini 'Carli' iz ovogodišnje proljeće/ljeto čija je cijena 280 eura (oko 2070 kuna).

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N.N./ Backgrid

Kao i obično, najstajliš kraljica outfit je upotpunila s nekoliko odličnih detalja: zanimljivim naušnicama (De Grisogono), efektnom narukvicom i malom crnom torbicom.

Look je zaokružila odličnim make upom i s ležernom messy punđom.

Lijepoj kraljici društvo je pravio njezin suprug kralj Felipe VI u elegantnom tamnoplavom odijelu koje je iskombinirao s kravatom s uzorkom točkica.

Španjolski kraljevski par koji je u braku od svibnja 2004. godine, ponosni su roditelji dvije kćeri Leonor (13) i Sofije (11).