HARRY STYLES

Miljeniku tinejdžerica ne smeta što nema curu

24.04.2012 u 13:43

Bionic
Reading

Harry Styles (18), najpopularniji je član teen senzacije One Direction, britansko-irskog benda koji je zasjeo na vrhove top ljestvica širom svijeta

Ovaj mladi momak zaludio je tinejdžerice, ali čak i one starije pa ne čudi da se već neko vrijeme u medijima najčešće raspravlja s kime hoda Harry.

Iako se priča da je u vezi s mladom irskom fotografkinjom koja živi u New Yorku, a povezivali su ga i s pjevačicom Lily Halpern te Taylor Swift, Harryjeva majka Anne Cox rekla jeda je Harry solo.

'Harry će biti divan dečko jednoga dana. Vrlo je romantičan i osjećajan. No sada još nije u fazi da bi se vezao. Dosad je imao nekoliko djevojaka, ali ništa ozbiljno', rekla je njegova mama.

Harry je neko vrijeme bio u vezi s Caroline Flack, 32-godišnjom TV prezentericom, a razlika u godinama je potaknula brojne komentare. No njegova majka nije bila zabrinuta.

'To je sada gotovo. Upoznala sam Caroline, no ne bih htjela komentirati to što se događalo između njih. Nisam tome pridavala neki značaj', rekla je Anne Cox.

Mama je pohvalila Harryja dodavši kako joj se stalno javlja.

'Ne brinem se za Harryja. On je čvrsto na zemlji objema nogama. Kad je s bendom na turneji, čujemo se i pet puta dnevno. Ako me ne može nazvati, pošalje mi SMS. Vrlo smo povezani', rekla je.