HARRY (ONE DIRECTION)

Miljenik tinejdžerica ima novu djevojku

11.04.2012 u 15:23

Bionic
Reading

Harry Styles, 18-godišnji član boy benda One Direction koji se svojim debitantskim albumom 'Up All Night' popeo na prvo mjesto američkog Billboarda, ponovno je zaljubljen

Mlađahni Harry svojom je vezom s poznatom TV voditeljicom, 32-godišnjom Caroline Flack podigao puno medijske prašine, a nakon što su prekinuli, član britansko-irske teen senzacije One Direction ima novu djevojku. Iako su se Harry i Caroline razišli, kako kažu, ostali su u prijateljskim odnosima i davali su lijepe izjave jedno o drugome nakon što su odlučili otići svatko svojim putem.

Kako piše The Irish Sun, Harryjeva nova ljubav je 24-godišnja fotografkinja Sarah-Louise Colivet, Irkinja koja živi u New Yorku. Par senavodno upoznao na nedavnoj turneji benda po SAD-u.

'Istina je. Moj kći se zbližila s Harryjem. Zvala me je i ispričala mi kako je Harry sjajan dečko, jako drag i simpatičan. Upoznali su se u New Yorku. Nije puno htjela ni otkrivati. Mislim da Sarah-Louise nije bila ni svjesna koliko je on popularan među djevojkama. One Direction su sad na turneji po Australij, no ostat će i dalje u kontaktu', rekla je majka fotografkinje.

Kako je jedan izvor otkrio, par se upoznao na jednom koncertu i vrlo brzo su kliknuli.

'Sarah-Louise je vrlo simpatična cura, zabavna, lijepa i otvorena. Nije ni čudo što je opčinila Harryja. Ipak, ona zbog menadžera Harryjevog benda mora kriti da su u vezi. Njezina poruka koju je ostavila na Facebooku o njihovom druženju bila je odmah izbrisana', rekao je taj izvor.

Inače, Harry je nedavno demantirao da je u vezi s 19-godišnjom Lily Halpern.