TRESE, LUPA, UDARA

Milić Vukašinović dobit će dijete u 63. godini

26.07.2013 u 19:51

Bionic
Reading

Bivši bubnjar Indexa i Bijelog dugmeta Milić Vukašinović, mlađoj populaciji poznatiji kao sudionik VIP Big Brothera, postat će otac u 63. godini

Za trudnoću supruge Suzane, s kojom je u braku dvije i pol godine, roker je doznao nedavno. Prinovu vremešni par očekuje u ožujku, a Milić se nada da bi to moglo biti na njegov rođendan 9. ožujka. Vukašinovićeva supruga izgubila je bebu u travnju, za vrijeme njegovog boravka u VIP Big Brotheru. Sreća zbog nove prinove tim je veća nakon što im je nestručna ginekologica dijagnosticirala zastoj u razvoju i vrlo vjerojatan ponovni gubitak ploda.

'Su je uspjela ponovo zatrudnjeti. Za dolazak bebe smo saznali nakon povratka s mora. Suzana je napravila test na trudnoću, a potom je to potvrdio i liječnički pregled. Međutim, sedam dana kasnije nestručna liječnica nam je rekla da se plod prestao razvijati i da će sam otići. Bili smo šokirani i nismo se pomirili s tim. Otišli smo kod najboljeg ginekologa, a on nam je rekao da je plod sasvim u redu. Su je čula otkucaje bebinog srca. Potrudit ću se da joj ne priređujem nikakve stresove i da se u ožujku, ako bog da, rodi zdrav izdanak naše ljubavi', rekao je za srpski Kurir razdragani roker.