BEZ ZADRŠKE

Miley Cyrus stala u obranu kolegice i žestoko odbrusila slavnom Gabbani

15.06.2018 u 14:00

Bionic
Reading

Pop zvijezda Miley Cyrus odlučila se javno obračunati sa slavnim talijanskim dizajnerom Stefanom Gabbanom nakon što je njezinu kolegicu Selenu Gomez nazvao 'ružnom'

Komentar dizajnera Stefana Gabbane ispod Instagram fotografije Selene Gomez objavljene na fan profilu pjevačice ranije ovog tjedna izazvao je lavinu reakcija fanova.

U osudi Gabbanina komentara kojim je pjevačicu Selenu Gomez nazvao 'ružnom' našla se i Miley Cyrus, no ovo nije prvi put da se odlučila javno obračunati s predstavnikom talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana.

  • +8
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na fotografiji objavljenoj na Instagram profilu fana koja prikazuje Miley i Selenu u njihovim Disney tinejdžerskim danima, Miley je napisala kako je ono što je Stefano Gabbana rekao o Seleni 'j****o krivo i totalno sranje' te kako je njezina kolegica 'predivna'.

Miley je prošle godine svom bratu Braisonu čestitala na modnom angažmanu koji mu je priskrbio talijanski dizajnerski dvojac, a tu je priliku iskoristila kako bi još jednom istaknula svoje neslaganje sa stajalištima Dolce&Gabbane koji se, između ostalog, odnose na izvantjelesnu oplodnju i gay roditeljstvo.

Godine 2015. Stefano Gabbana i njegov dizajnerski partner Domenico Dolce, koji su deklarirani pripadnici gay zajednice, izrazili su jasna stajališta o izvantjelesnoj oplodnji koju nazivaju 'neprirodnom', kao i o ideji stvaranja obitelji članova LGBTQ zajednice.

'Protivimo se gay posvajanju djece. Jedina obitelj koju priznamo je tradicionalna. Nikakvi kemijski potomci i 'iznajmljene' maternice ne dolaze u obzir. Život ima prirodni tok, a neke stvari se nikad ne bi trebale promijeniti', svojedobno je izjavio Domenico Dolce u razgovoru za talijanski magazin.

  • +23
Revija Dolce & Gabbana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica Jaime King također se oglasila po pitanju Gabbanina komentara upučenog Seleni Gomez, na Twitteru prenijevši vijest magazina InStyle s naslovom 'Osnivač brenda Dolce & Gabbana upravo je Selenu Gomez nazvao ružnom'.

'Ovo su izjavili zato što su ružne osobe koje ne mogu podnijeti ljepotu Selene koja zrači iz duše i fizičkog bića', prokomentirala je glumica uz hashtag kojim poziva na bojkotiranje talijanskog modnog brenda.

Iako se Selena Gomez o Gabbaninom komentaru još uvijek nije oglasila, ovog tjedna našla se na tradicionalnoj listi 100 najseksepilnijih zvijezda magazina Maxim.

  • +8
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia