SKUPOCJENI POKLONI

Milan Severini kupio nekretnine vrijedne sedam milijuna eura?

07.09.2012 u 12:23

Bionic
Reading

Otkako je vezi s Milanom Popovićem, srpskim kraljem bakra, Severina je navodno na poklon dobila nekoliko nekretnina. Prema pisanju srpskog portala Pulsonline, Milan je svojoj dragoj poklonio penthouse i kafić u Beogradu, salaš u Čeneju, hotel i glazbeni studio u Vršcu te kuću u Zagrebu

Prema pisanju srpskog portala Pulsonline, tijekom veze pjevačica je dobila nekoliko nekretnina od svoga zaručnika, čija se ukupna vrijednost navodno procjenjuje na sedam milijuna eura.

Tako je Milan Severini navodno darovao penthouse u Njegoševoj ulici u Beogradu, a za uređenje se sama pobrinula te ga je uredila prema feng shuiju. Ubrzo nakon toga, prema pisanju PulsOnlinea, Milan je Severini ispunio želju te nedaleko od stana za milijun eura kupio kafić Moda u kojemu su često pili kavu.

Poklonio je navodno Milan Severini i glazbeni studio u Vršcu, a pokraj studija dobila je i hotel Vila breg, u čije je renoviranje uloženo oko tri milijuna eura.
Kako bi im boravak u Srbiji bio što ugodniji, Milan je izgradio i mali raj na salašu u Čeneju kraj Novoga Sada. Salaš je navodno uređen poput najluksuznije vile, krasi ga ogromno dvorište, sportski tereni te bazen. Namještaj, točnije limitirane kolekcije poznatih brendova, navodno je kupljen u Italiji.

Za boravak u Zagrebu Milan je Severini navodno kupio kuću na Kvatriću koja se prostire na 1.300 četvornih metara s dva objekta, kućom i poslovnim prostorom.