TRENDI STAJLING

Mila Kunis u hit čizmama sezone: Stajling koji ćete s lakoćom kopirati

31.10.2017 u 11:26

Bionic
Reading

Glumica Mila Kunis trenutno užurbano promovira novi nastavak uspješne komedije 'Zločeste mame', a dolaskom u TV studio Jimmyja Kimmela mamila je poglede u odvažnom izdanju

U povodu promocije novog filmskog hita, 'Božić kod zločestih mama', 34- godišnja glumica početkom tjedna zaputila se u TV studio slavnoga Jimmyja Kimmela u pratnji zaštitara, ali ne i filmskih kolegica Kristen Bell i Kathryn Hahn.

Dolaskom u šou Jimmyja Kimmela, koji je voditeljsku ulogu nakratko prepustio košarkašu Shaquilleu O'Nealu uslijed sinove operacije srca, glumica Mila Kunis plijenila je pažnju stajlingom stvorenim od klasičnih, a istovremeno efektnih komada.

  • +4
Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dužu verziju klasična crna blejzera Mila je nosila uz takozvanu košulja-haljinu u bijeloj boji i lakiranim čizmama iznad koljena u efektnoj crvenoj boji.

Iako su odjevni komadi viđeni na Mili djelo modne kuće Fendi, ovaj jednostavan i oku zanimljiv outfit sami možete rekreirati bez prevelika posezanja u novčanik.

Cjenovno pristupačne i gotovo identične komade, koji su činili dobitno izdanje Mile Kunis, s lakoćom ćete pronaći na policama poznatih brendova ulične mode.