KRAĆE NE MOŽE

Mia Begović stvarno voli pokazivati duge noge

27.03.2014 u 12:47

  • +2

Mia Begović

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić

Bionic
Reading

Na 50. rođendan Satiričkog kazališta Kerempuh stigla je i glumica Mia Begović u vrlo upadljivoj modnoj kombinaciji

Projekcijom dokumentarnog filma Tonka Jovića o osnivaču Kerempuha i velikanu domaće komediografije Fadilu Hadžiću Satiričko kazalište Kerempuh obilježilo je u utorak 50. rođendan.


Mnogobrojne osobe iz javnog života stigle su na proslavu. Među njima su se isticali Tarik Filipović, Špiro Guberina, Nataša i Joško Lokas, ali i Mia Begović, glumica koja je svima zapela za oko.

Naime Mia, svjesna svoje savršene figure, odjenula je ultrakratke kožne vruće hlačice koje su dodatno izdužile njezine vitke noge. Pedesetogodišnja glumica plijenila je pažnju okupljenih svojim provokativnim outfitom.

Međutim, zgodna glumica u svojoj se opravi osjećala ugodno samo zato jer je riječ o kazališnom kostimu. Isti, naime, privatno ne bi imala hrabrosti odjenuti, otkrila nam je.
'Primila sam puno komplimenata za kostim koji je za mene, ali i za ostale glumce te večeri izradila naša kostimografkinja Marita Čopo. Proslava je bila u stilu njuorškog kabareta pa su takvi bili i kostimi. Ostatak većeri provela sam odjevena u svoju haljinu, ali fotografima je očito bio zanimljiviji moj 'kabaret kostim'' otkrila nam je dobro raspoložena glumica koja i danas prima komplimente za hrabru odjevnu kombinaciju koju je doduše nosila svega nekoliko sati na kazališnim daskama, ali i oko pozornice.