MODNE DVOJNICE

Melania za najjeftiniji stajling ikad uzor pronašla u Michelle Obami

29.08.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Nakon što su Obame proslavile američki high street brend J.Crew, Trumpovi su odlučili slijediti smjernice bivše predsjedničke obitelji i pokazati da i oni mogu nositi pristupačnu odjeću. Barron Trump viđen je nekoliko puta u majicama J.Crewa, a sada je i Melania iznenadila javnost istim odabirom

Obitelj Trump nema puno toga zajedničkog s Obamama, no moda je ono što ih spaja. Nedavno je Barron Trump nosio crvenu majicu s kratkim rukavima i natpisom 'On your mark Tiger shark' J.Crewa, a već je ranije viđen u odjeći ovog high street brenda kada je nosio sivu majicu s plavim obrubima i natpisom 'The Expert'. Nakon toga majice su rasprodane u istom danu.

Melania Trump opisala je Barrona kao 'malog Donalda Trumpa' koji radije nosi sakoe i kravate negoli trenirke, no očigledno je da 11-godišnji Barron pronalazi vlastiti stil, a najčešće ga možemo vidjeti u majicama J.Crewa – brenda koji je obilježio eru Obama.

  • +12
Modni stil Michelle Obame Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Sjetimo se samo Michelle Obame, koja je obožavala odjeću J.Crewa još od početka kampanje predsjednika Obame. Godine 2008., tijekom gostovanja u emisiji 'The Tonight show', nosila je zlatnu svilenu bluzu koju je uskladila s pencil suknjom i kaputom u istoj boji, a kada ju je Jay Leno upitao koliko je potrošila na outfit za emisiju, bivša prva dama odgovorila je:  'J.Crew. Dame, sve znamo za J.Crew. Dobre se stvari mogu pronaći online.'

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Iako su se na listi Michelle Obame našle i brojne luksuzne modne kuće poput Jasona Wua, Caroline Herrere, Guccija i Alexandera McQueena, Obama se uvijek vraćala J.Crewu. I bivši predsjednik Barack Obama volio je J.Crew. Na inauguracijskom balu nosio je posebno za njega izrađenu bijelu svilenu mašnu, a čak su i njihove kćeri Saha i Malia nosile kapute J.Crewa na dan očeve inauguracije.

Ni Melania Trump nije mogla odoljeti ovom američkom brendu ulične mode, što je posebno iznenađujuće, s obzirom na to da smo je navikli viđati u skupocjenim dizajnerskim komadima koje si mnogi ne mogu priuštiti. No čini se da je lijepa Slovenka odlučila pokazati prizemljenost i skromnost.

  • +8
Melania Trump u košulji J.Crewa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon povratka iz Camp Davida u Marylandu, gdje je obitelj Trump provela vikend, Melania je u subotu doputovala u Washington odjevena u ružičasto-bijelu košulju J.Crewa gingham uzorka, koja se prodaje po cijeni od 460 kuna, a uz koju je kombinirala ružičaste skinny traperice s potpisom J Branda i balerinke u istoj boji.