MODNI POGODAK

Melania je konačno pronašla način kako unijeti vedrine u svoj bezličan stil odijevanja

26.08.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Nakon što se nedavno vratila s dvotjednog odmora iz New Jerseya, Melania Trump uputila se u Camp David za vikend. Lijepa prva dama nakon duge modne potrage konačno je pronašla način kako da spoji vedre boje i eleganciju

Predsjednik Donald Trump odlučio je uzeti kratki predah od političkih dužnosti pa je zajedno s obitelji odlučio posjetiti Camp David, rezidenciju za odmor koja je američkom predsjedniku dana na korištenje tijekom trajanja njegova mandata. Predsjedniku su se pridružili Melania Trump, sin Barron i unuk Joseph Frederick Kushner, sin Trumpove najstarije kćerke Ivanke Trump. 

Uvijek besprijekorno dotjerana prva dama u posljednje je vrijeme izašla iz svoje sigurne zone kada je u pitanju odijevanje te se poigrala drugačijim krojevima i bojama od onih koje smo navikli viđati na njoj.

No nije svaka promjena nužno i najbolja, reklo bi se. Melania je nedavno nosila trobojnu haljinu 'A' kroja koja ju je postarala, ali spretna prva dama brzo je naučila modnu lekciju.

47-godišnja prva dama slovenskih korijena konačno je pronašla način kako da unese malo vedrine u svoj neutralan stil odijevanja, a da pritom i dalje sačuva svoju prepoznatljivu eleganciju zbog koje su je mnogi modni kritičari usporedili s ikonom stila Jackie Kennedy.

  • +13
Obitelj Trump uputila se u Camp David gdje će provesti vikend Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za putovanje u Camp David, Melania je odabrala prekrasnu smaragdnu plisiranu haljinu midi kroja s izvezenim detaljima na dekolteu i struku koji vizualno podsjećaju na remen, koji je neizostavni dio gotovo svakog stajlinga prve dame i jedan od njezinih najprepoznatljivijih modnih detalja.

Haljinu potpisuje talijanska modna kuća Missoni, a uz nju je Melania vješto iskombinirala upečatljive narančaste štikle od zmijske kožem s potpisom Manolo Blahnika. Atraktivna prva dama izgledala je poput prave filmske dive, a obzirom da nije pobornik nakita i pretjeranih modnih dodataka, završni pečat stavila je klasičnim smeđim sunčanim naočalama.