NEMA GREŠKE

Ležerni look Melanije Trump pravo je osvježenje

28.08.2017 u 13:03

Bionic
Reading

Melania Trump ne prestaje oduševljavati modni svijet, a bez obzira je li u ženstvenim haljinama koje joj stoje kao salivene ili u dnevnim kombinacijama, lijepa prva dama izgleda bez greške

Predsjednik SAD-a Donald Trump vratio se u Bijelu kuću u društvu supruge Melanije i 11-godišnjeg sina Barrona kako bi posjetio područja u Teksasu koja je poharao uragan Harvey.

Kao i obično, atraktivnu Trumpovu suprugu pratili su pogledi dok se spuštala na travnjak ispred Bijele kuće u još jednoj besprijekornoj kombinaciji.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svaki njezin outfit odiše profinjenošću i stilom, a ona ne odustaje od pročišćenih linija i odjeće koja laska njezinoj skladnoj liniji.

Lijepa Slovenka nastavlja s kombinacijama koje naglašavaju njezinu vitku liniju, a nakon elegantnih izdanja u kojima smo je često mogli viđati pojavila se i u jednom s mladenačkim štihom.

Ružičaste hlače cigareta kroja, košulja sa sitnim kvadratićima u istom tonu i ravne cipele u modernoj nijansi fuksije nepogrešiva je kombinacija u kojoj je Melania izgledala poput filmske dive, podsjetivši mnoge i na neponovljivu Audrey Hepburn.

Ovaj efektan stajling s puno stila upotpunile su trendi sunčane naočale smeđih okvira – jednostavno, a opet upečatljivo.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN