BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Melania Trump zablistala u bluzi dizajnerice o čijim torbicama sanjaju modne ovisnice

07.02.2020 u 10:13

Bionic
Reading

U Istočnoj sobi Bijele kuće Donald Trump ovoga je četvrtka govorom proslavio odluku Senata da ga se ne opozove, a uz brojne dužnosnike vlade i predstavnike medija, podršku u obraćanju iskazala mu je supruga, prva dama Amerike Melania Trump

S lijeve strane govornice u Istočnoj sobi Bijele kuće, 49- godišnja Slovenka pružala je podršku suprugu Donaldu Trumpu u elegantnom izdanju, za koje se i ovoga puta pobrinuo njezin dugogodišnji stilist i modni dizajner, Herve Pierre.

Dvojac je kreirao izdanje u znaku skupocjenih odjevnih komada s dizajnerskim potpisom, a odabir je pao na točkastu bluzu s potpisom Gabriele Hearst te crni sako Michaela Korsa s odgovarajućom suknjom olovka kroja.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Nicholas Kamm / AFP / Profimedia

Spomenuta bluza britanske dizajnerice, koja se proslavila maštovitim modelima torbi, u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od 9 tisuća kuna, dok vrijednost sakoa s potpisom proslavljenog američkog dizajnera iznosi 9500 kuna.

Poput slavnih ljepotica iz svijeta showbiza, spomenuti sako Melania je nosila ležerno prebračnim preko ramena, dok je model skupocjene točkaste bluze s plisiranim detaljima nosila utaknutu u suknju visokoga struka, pritom naglasivši skladnu figuru.

Poznata kao velika ljubiteljica klasičnih salonki s dodatkom visoke stiletto potpetice, Melania Trump i ovoga puta ništa nije prepustila slučaju začinivši najnovije izdanje bijelim parom s potpisom omiljenog dizajnera obuće, Christiana Louboutina.