BLAGDANI U BIJELOJ KUĆI

Melania Trump u idealnom zimskom stajlingu

21.11.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Ako je suditi prema oduševljenom izrazu lica, dalo bi se zaključiti kako Melania Trump obožava blagdansko vrijeme posvećeno obiteljskom druženju, darivanju i veselju. Predsjedničkoj obitelji ovo će biti prvi Božić u Bijeloj kući, a prekrasna prva dama objeručke je prihvatila dolazak hladnijih dana spremno uskočivši u topao i ugodan outfit idealan za zimu

Dok je predsjednik Donald Trump bio okupiran političkim dužnostima, prva dama pobrinula se za to da njihov dom za nadolazeće blagdane bude ukrašen u najljepšem ruhu. Melania Trump i sin Barron preuzeli su golemo božićno drvce koje je dostavljeno u Bijelu kuću i krasit će Plavu sobu, jedan od tri glavna salona na prvom katu rezidencije, poznat po svom ovalnom obliku i pogledu na južni dio travnjaka.

Predsjedničkoj obitelji ovo će biti prvi Božić koji će provesti u Bijeloj kući, a lijepa Melania nije mogla skriti osmijeh na licu kada je ugledala impresivno božićno drvce koje je u predsjedničku rezidenciju prevezeno kočijom.

Iako je morala svega zakoračiti na kućni prag, Melania nije dozvolila da ju kamere slikaju u kućnom izdanju. U stilu nadolazećih blagdanskih dana koji su pred nama, 47-godišnja prva dama slovenskih korijena odjenula je udobnu, ali istovremeno elegantnu modnu kombinaciju idealnu za hladne zime u Washingtonu.

  • +20
Melania i Barron Trump preuzimaju božićno drvce za Bijelu kuću Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna prva dama izgledala je senzacionalno u običnim crnim trapericama skinny kroja i mekanoj crvenoj dolčeviti modne kuće Ralph Lauren, kao stvorenoj za otvaranje poklona u božićno jutro. Da je Melania ovaj stajling zadržala za sebe unutar četiri zida Bijele kuće, to bi bila prava šteta.

Casual outfit začinila je trendi kariranim kaputom u crveno-crnoj kombinaciji, koji se savršeno uklopio u stajling, a osim kaputa modne kuće Calvin Klein, za dašak elegancije zaslužne su crne čizme do koljena s potpisom Victorije Beckham, koje su još izdužile dugonogu prvu damu.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN