prekršila vlastito pravilo

Melania Trump obara s nogu: Dva besprijekorna izdanja lijepe Slovenke

10.11.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Američki predsjednički par trenutno se nalazi na 12-dnevnoj azijskoj turneji, a modni izbori prve dame Melanije Trump, kao i obično, izazivaju veliku pozornost javnosti

Nakon briljiranja u raskošnoj, crno-bijeloj haljini inspiriranoj Kinom, koju potpisuje njezin omiljeni talijanski dvojac Dolce&Gabanna, Melania je nastavila uspješan modni niz u večernjim satima pojavom na državnoj večeri u Velikoj dvorani naroda.

U društvu supruga i kineskog predsjedničkog para Melania je zablistala u satenskoj haljini tradicionalne kineske siluete. Riječ je o kreaciji modne kuće Gucci koju je popularni dizajner Alessandro Michele predstavio u sklopu prošlogodišnje, ready-to-wear kolekcije.

Haljina od crnog satena stiže s vezenim motivima inspiriranim prirodom u roza i zelenim nijansama, a odlikuju ju i detalji poput visokog proreza na području nogu i pastelnoružičasta krzna na rukavima.

Jedinstvenu haljinu kineskih motiva i siluete, osim prve dame Amerike, imala je priliku nositi australska ljepotica Margot Robbie na holivudskoj premijeri filma 'Legenda o Tarzanu', u kojem tumači ulogu Tarzanove supruge Jane Clayton.

  • +6
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok je slavna holivudska glumica jedinstvenu haljinu s potpisom Guccija nosila uz crne štikle s platforma petom istoimena brenda, za državnu večeru u Pekingu Melania se odlučila za bubblegum roza cipele u špic dizajnera Manola Blahnika.

Hervé Pierre, bivši kreativni direktor Caroline Herrere, koja je zaslužna za haljinu u kojoj se Melania pojavila na inauguraciji, u intervjuu za The New York Times ispričao je kako se za Melaniju trudi odabirati odjeću u kojoj se nitko drugi neće pojaviti, pa nerijetko od prodavača skriva za koga je kupuje.

'Ono što je najuzbudljivije u svemu je to što ne smijem reći za koga kupujem. Uvijek pitam: 'Je li ovo već netko nosio na crvenom tepihu? Je li to već netko kupio?' Moj cilj je da nikada ne bude ona s liste - tko to nosi bolje', izjavio je Pierre. 

Poput modna slučaja u Kini, sličan scenarij slavnoj klijentici priuštio je tijekom zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku kad ju je odjenuo u karirano odijelo kakvo je već imala priliku nositi glumica Blake Lively.

Nakon modne dominacije na državnoj večeri u jutarnjim satima Melania je odlučila posjetiti pekinški zoološki vrt i Kineski zid te se u društvu visokih političkih dužnosnika i jakih mjera osiguranja pojavila u elegantnom izdanju stvorenom od crna kaputa muškog kroja i dolčevite utaknute u sivu suknju dužine midi.

Skladnu liniju naglasila je korzetnim remenom u gotovo identičnoj nijansi suknje, a po pitanju obuće opredijelila se za model balerinki u nijansi nude.

  • +8
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: JONATHAN ERNST

Nakon Japana i Južne Koreje, gdje je atraktivna Slovenka sve očarala svojim fantastičnim stajlinzima, nastavila je besprijekoran modni niz i u Kini, a cilj Trumpova posjeta azijskim državama pokazivanje je odlučnosti SAD-a u čvrstom pristupu sjevernokorejskoj nuklearnoj i raketnoj prijetnji.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN