O NJOJ SE GOVORILO

Melania Trump nikad nije izgledala bolje: Zadivila nenadmašnim izdanjima

16.07.2018 u 12:59

Bionic
Reading

Službeni posjet Europi predsjedničkog para Trump uskoro se bliži kraju, a tijekom boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu Melania Trump servirala je mnoštvo izdanja dodatno zacementiravši titulu najbolje odjevene prve dame

Drugog dana posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu, Melaniju Trump moglo se ugledati u tri modna izdanja - prugastoj haljini Victorie Beckham, koju je nosila u jutarnjim satima, elegantnom Diorovom odijelu za uživanje u čajanki s kraljicom Elizabetom i putnoj khaki-bež kombinaciji prilikom slijetanja u Škotsku.

Za posjet Kraljevskoj bolnici Chelsea, u kojoj se družila s umirovljenicima i učenicima, Melania je odabrala strukiranu prugastu haljinu koja savršeno naglašava njezinu liniju. Haljina koju potpisuje Victoria Beckham, košta oko 12 tisuća kuna.

Iako ovoga puta nije pretjerivala s nakitom i raznim modnim dodacima, Melania je svoj poslovično glamurozni izgled postigla omiljenim stiletto cipelama s potpisom Christiana Louboutina.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Upečatljivu haljinu u retro maniri Melania je zatim zamijenila sofisticiranim, nježnoružičastim odijelom s potpisom modne kuće Dior u kojoj se pojavila u dvorcu Windsor gdje ju je u ulozi domaćice dočekala 92- godišnja britanska vladarica.

Osim savršenim krojem, Diorov komplet za susret s kraljicom Elizabetom isticao se detaljima poput crnog remena i gumba, a formalno izdanje Melania je kompletirala štiklama u identičnoj boji kompleta i dijamantim naušnicama ispod prigodne frizure punđe.

Nakon susreta s kraljicom Elizabetom, predsjednički par zaputio se u Škotsku, a Melania je prilikom slijetanja viđena u znatno opuštenijem izdanju - khaki jakni britanske kuće Burberry i uskim bež hlačama, a navedeno kombinaciju učinila je znatno impresivnijom dodacima poput svilene marame i skupocjene Hermesove torbe Birkin u boji konjaka.

Za kultnu torbu Melania se odlučila i idućeg dana prilikom slijetanja u glavni grad Danske koji je posljednja stanica Trumpova službena posjeta Europi. Njome je ovaj put istaknula kombinaciju klasične bijele košulje utaknute u kožne hlače koje, poput Birkinice, stižu u luksuznoj boji konjaka.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu specifičnu nijansu smeđe Melania je istaknula i detaljima na dugom blejzeru u sivoj boji, a omiljene stilettice ovaj je put odlučila zanemariti u korist smeđeg modela balerinki u špic – djelo slavnoga Christiana Louboutina.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN