ČISTA ELEGANCIJA

Melania Trump konačno se pojavila u javnosti, a njezina odjeća opet je tema dana

31.01.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump prisustvovala je prvom godišnjem obraćanju predsjednika SAD-a u Kongresu na zajedničkoj sjednici obaju domova koja se tradicionalno održava u siječnju

I dok su predstavnice Demokratske stranke Trumpov govor o stanju nacije pratile u crnini, kao znak solidarnosti s pokretom Time's Up, Melania je pažnju okupljenih privukla izdanjem u Diorovom odijelu nježne krem nijanse.

Na suprugov govor u Capitol Hillu Melania je stigla odvojeno, pritom prekršivši dugogodišnju tradiciju. Tvrdnje da se na takav potez odlučila zbog bračnih problema Bijela kuća u potpunosti je odbacila, objasnivši javnosti kako razlog njezina nedolaska u društvu supruga leži u želji za provođenjem više vremena s uvaženim gostima.

  • +21
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kremasto odijelo modne kuće Dior atraktivna Slovenka kombinirala je sa svilenom bluzom identične nijanse, a potpisuje ga talijanski modni dvojac Dolce&Gabbana.

Društvo u dvorani Melaniji je činilo 15 gostiju, uključujući policajca Ryana Holetsa i 12-godišnjeg dječaka Prestona Sharpa, koji su bili dio, kako je ranije objasnila, 'časne skupine heroja i preživjelih. Holets je usvojio dijete majke ovisne o drogama, a Sharp je organizirao polaganje 40 tisuća zastava i cvijeća na grobove vojnika'.

Formalno izdanje Melania je tradicionalno zaokružila parom stiletto štikli s potpisom omiljenog Christiana Louboutina, a njezinu novu kombinaciju mnogi su usporedili sa stilom odijevanja nesuđene predsjednice SAD-a i bivše prve dame Hillary Clinton.

Prema napisima magazina USA Today, skupina republikanskih kongresnica uoči predsjedničkog govora o stanju Unije dogovorila se za odjevni kodeks u znaku crvene, bijele i plave boje, kojima ističu potporu 'zastavi, zemlji i vojnim postrojbama'. Navedeni kodeks prva dama Amerike kao supruga republikanskog predsjednika odlučila je potpuno zanemariti i pritom ponovno stati na žulj američkoj javnosti.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN