MODNE IGRICE

Melania pokazala svoju drugu, zabavniju stranu

08.07.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Summit G20 u Hamburgu obilježili su burni i nasilni prosvjedi zbog kojih j je prva dama SAD-a, Melania Trump , bila prisiljena provesti dobar dio u 'zatočeništvu' iz sigurnosnih razloga. Iako je propustila dnevno duženje sa suprugama svjetskih čelnika u kasnim poslijepodnevnim satima ipak je uspjela izaći iz vile i, po običaju, modno oduševiti

Glamurozna 47-godišnja Slovenka dobar dio dana provela je u vili, u kojoj je odsjela američka prva obitelj, jer su prilazne putove blokirali  brojni prosvjednici.  Melania Trump propustila je druženje s prvim damama najmoćnijih zemalja svijeta, ali i pokazati javnosti još jednu modnu kombinaciju.

U javnosti se napokon pojavila u kasnim poslijepodnevnim satima i pri tom pokazala svoju drugu, zabavniju modnu stranu odlučivši se za snježno bijelu haljinu ukrašenu mnogobrojnim sitnim resicama koju potpisuje američki dizajner Michael Kors čije kreacije zgodna Slovenka rado bira. Spomenuta haljina trenutačno se nalazi u prodaji po cijeni od oko 20.000 kuna.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektnu haljinu u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća Melania je kombinirala uz bijele stiletto štikle s prepoznatljivim crvenim potplatima koje potpisuje Christian Louboutin, a cijena im iznosi približno 8.000 kuna.

Prva dama ovim je stajlingom još jednom dokazala istančana modni ukus, ali i pobrinula se da sve oči budu uprte u nju dok ulazi u koncertnu dvoranu Elbphilharmonie.

'Suprug i ja uživali smo u lijepoj večer s brojnim velikim svjetskim liderima', napisala je dan nakon koncerta održanog u hamburškoj Elbphilharmonie. 

Atraktivna Slovenka u zadnje vrijeme  sve češće eksperimentira  s krojevima, bojama i printovima i polako se odmiče od prepoznatljivih silueta kakvima je bila vjerna  tijekom Trumpove kampanja i na početku mandata.

  • +12
Melania Trump u Delpozo haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je ranije zazirala od jarkih broja i printova birajući neutralne tonove i jednostavne krojeve koji ističu figuru, Melania počinje s vremenom pokazivati i modno zabavniju stranu. U Poljsku je doputovala u prekrasnom smaragdnozelenom kaputu od brušene kože, a za obraćanje Poljacima odabrala je upečatljivu haljinu brenda Delpozo s upečatljivim grafičkim printom u jarkim bojama. Modna odvažnost joj je isplatila, a haljina koja je nosila rasprodala rekordnom brzinom. 

  • +4
Melania Trump s torbom od pola milijuna kuna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U istom stilu nastavila je i u Njemačkoj, zablistavši u vintage looku, haljini s resicama i vrtoglavo visokim štiklama još jednom dokazujući da ne zna za modne pogreške.