CIJENA - SITNICA

Melania šokirala torbicom: Cijena od koje će vam se zavrtjeti

06.07.2017 u 11:39

Bionic
Reading

Oči modne javnosti i ovaj su put bile uprte u prvu damu Amerike koja se uputila na drugo predsjedničko putovanje koje ovaj put uključuje službeni posjet Poljskoj i Njemačkoj

Nakon velike proslave Dana nezavisnosti u Bijeloj kući, na kojoj je zablistala u modroplavoj haljini, Melania je uskočila u skupocjeno putno izdanje u znaku kultne torbice Birkin.

Spomenuta torba luksuzne kuće Hermes danas se smatra boljom investicijom od dijamanata, s obzirom na to da se njezina vrijednost tijekom 30 godina uspjela povećati pet puta.

Uvijek pomno dotjerana Melania odlučila se za crni model torbe od krokodilske kože čija cijena iznosi oko 500 tisuća kuna, a njoj je pridružila hlače kulotice modne kuće Valentino, usku crnu vestu i stiletto štikle od brušene kože s potpisom slavnog Manola Blahnika.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Skupocjene odjevne predmete i modne dodatke u crnoj boji Melania je vješto razbila hit primjerkom hlača u prljavoroza boji te s crnim grafičkim printom.

Da obožava model torbe Birkin s potpisom luksuzne kuće Hermes, dokazala je u trenutku službenog preseljenja u Bijelu kuću, kada je putno izdanje naglasila primjerkom birkinice u boji konjaka koja košta nešto manje od 100.000 kuna.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon pojave u skupocjenom crnom izdanju Melania je predsjedničkim avionom sletjela u Varšavu zablistavši u efektnom smaragdnozelenom kaputu od brušene janjeće kože koji potpisuje američka dizajnerica Diane Von Furstenberg. Njemu je pridružila svilenu maramu oko vrata brenda Arago i crne štikle u špic.