JESSICA MULRONEY

Meghan Markle svojoj je prijateljici dala težak zadatak, a sve je moglo završiti katastrofalno

05.01.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Kako bi se savršeno uklopila u kraljevsku obitelj, Meghan Markle morala je od samog početka u potpunosti uskladiti i svoje odijevanje, a težak zadatak da se o tome brine dobila je njezina najbolja prijateljia Jessica Mulroney, kojoj je vojvotkinja od Sussexa dala ulogu svoje osobne stilistice

Samo jedan krivi odabir i sve je moglo završiti katastrofalno, no Jessica Mulroney svoj je posao odlično odradila, proučavajući prvenstveno stil Kate Middleton, ali i trudeći se da ju nitko ne optuži za 'kopiranje'.

Modni zaokret Meghan Markle dogodio se službeno s vjenčanjem, a sve do tada ona je nosila i poderane traperice i sve ostalo u čemu se osjećala ugodno. No, nova uloga, ona vojvotkinje, zahtijevala je i primjereniju garderobu za koju se pobrinula Jessica.

  • +21
Meghan Markle - najbolji stajlinzi u 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/Profimedia

Iako ima naznaka da ju je za neke modne odabire inspirirala sama Kate Middleton, Jessica Mulroney silno se trudila da Meghan ima i svoj osobni pečat i jedinstven stil.

'Meghan je još uvijek u svemu ovom nova, ali i svjesna da se njezin svaki pokret prati. Ona prvenstveno želi pokazati poštovanje prema obitelji. Nipošto ne želi da njezine odjevne kombinacije stave u drugi plan važnost posla kojim se bavi', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Unatoč sličnom modnom izričaju, dvije šogorice preferiraju sasvim druge modne dizajnere. Kate Middleton pobornica je Stelle McCartney, Burberryja, Mulberryja, kao i Alexandera McQueena, čiju je vjenčanicu nosila, dok Meghan Markle najčešće bira Aquazurru, Strathberry, Safiyu, te Givenchy u kojem se udala.

  • +36
Kate Middleton - modni vremeplov kroz 2018. godinu Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

I dok Meghan Markle od svoje prijateljice i stilistice Jessice Mulroney u većini slučajeva tek traži modne savjete, Kate Middleton u potpunosti se prepustila stručnim rukama Natashe Archer, njezine osobne stilistice. Jedina poveznica, barem za sada, objema damama je to da tijekom kraljevskih turneja i posjeta pojedinim zemljama odaju počast odijevajući kreacije lokalnih dizajera.