NOVA KOMBINACIJA

Meghan Markle popravila loš modni dojam: Stil buduće šogorice baš joj i ne pristaje

25.04.2018 u 15:33

Bionic
Reading

Buduća vojvotkinja Meghan Markle, zaručnica princa Harryja nakon sivog kaputa s dvorednim kopčanjem u kojem je razočarala modne kritičare, s crnom je kombinacijom popravila lošu 'ocjenu'

Princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle odradili su svoj prvi službeni angažman otkad je princ postao ambasador za mlade Commonwealtha povodom obilježavanja Anzac Daya, dana u spomen vojnika koji su bili dio kontingenta australskih i novozelandskih snaga koji su se borili na Galipolju za vrijeme Prvog svjetskog rata.

Na jutarnjoj misi u Wellington Archu par je odao počast svim poginulim vojnicima.

Meghan je za ovu prigodu odjenula dugi sivi kaput ispod kojeg se nazirala crna haljina, a loš dojam dodatno je naglasio i veliki šešir koji nije bio najbolji odabir. Umjesto klasičnih stilettica kakve najčešće nosi ovoga je puta atraktivna brineta zamijenila cipelama s debljom petom.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa Amerikanka koja redovito plijeni pozornost svojim modnim kombinacijama nakon lošeg izdanja u sivom, u komemoraciji u povodu obilježavanja Anzac Day koja je kasnije uslijedila u Westminster Abbey igrala je na sigurno te se odlučila za kombinaciju kratkog kaputića dizajnerice novozelandskih korijena Emilije Wickstead i midi suknje duljine do polovice lista u crnoj boji.

Elegantnu kombinaciju Meghan je sjajno začinila sivom beretkom s crnim detaljem, a u stajling su se lijepo uklopile klasične crne salonke od brušene kože.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga puta se princu Harryju i Meghan u sklopu obilježavanja počasti poginulim vojnicima na Galipolju pridružio i princ William koji je u ponedjeljak postao tata treći puta.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ponosnom ocu dva sina i kćerkice na prinovi su srdačno čestitali princ i Meghan.

jednostavne i nosive

Meghan Markle briljira u haljinama koje slave žensku figuru

Pogledaj galeriju

Inače, 24. travnja svake godine u Londonu se obilježava već tradicionalni obred, na kojem se nađe i nekoliko pripadnika kraljevske obitelji. Ove godine ta je čast zapala princa Harryja i njegovu buduću suprugu.