TRENUTAK KOJI ĆE PAMTITI

Meghan Markle ovim je potezom oduševila Victoriju Beckham koja ne krije simpatije prema lijepoj vojvotkinji

29.01.2019 u 13:32

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle potkraj godine je sve iznenadila pojavivši se na božićnoj misi u Sandringhamu odjevena u komade s potpisom Victorije Beckham, iako je ranije izjavila da se ne vidi u njezinoj odjeći, a sada je slavna dizajnerica otkrila kako je reagirala kada je ugledala modnu ikonu današnjice u svojim kreacijama te što misli o lijepoj vojvotkinji

Victoria Beckham nije mogla sakriti oduševljenje kada je Meghan Markle ugledala u svojim kreacijama na tradicionalnom božićnom okupljanju kraljevske obitelji u Sandringhamu. Lijepoj vojvotkinji od Sussexa ranije se zamjeralo to što ispred britanskog dizajna uvijek iznova stavlja odjeću i modne dodatke američkih i kanadskih dizajnera, no onda je Meghan svih iznenadila pojavivši se na božićnoj misi odjevena od glave do pete u komade s potpisom Victorije Beckham.

Britanska dizajnerica i bivša spajsica, koja je i privatno bliska s princom Harryjem i Meghan, u emisiji 'Live! With Kelly and Ryan' progovorila je o tome kako je reagirala kada je vojvotkinju ugledala u svojim kreacijama.

'Izgledala je predivno. Bilo je to lijepo iznenađenje probuditi se na božićno jutro i vidjeti ju u svom dizajnu. Znate, mislim da je ona jedna prelijepa, snažna i očaravajuća žena, stoga mi je bila iznimna čast odjenuti je', rekla je bivša spajsica.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan je u dogovoru sa svojom stilisticom i prijateljicom Jessicom Mulroney odabrala tamnoplavi vuneni kaput na kopčanje i jednostavnu midi haljinu u istoj nijansi, uskladivši ih sa šeširom ukrašenim perjem, visokim crnim čizmama na petu, retro kovčeg-torbicom i kožnim rukavicama.

Činjenica da je 37-godišnja vojvotkinja odabrala komade s potpisom Victorije Beckham dodatno je iznenadilo modne kritičare, prisjetimo li se Meghanine izjave koju je dala magazinu Glamour u kojoj napominje kako se ne vidi u odjeći Victorije Beckham jer joj njezine kreacije ne pristaju.

  • +18
Božićno slavlje kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Shvatila sam da iako nešto odlično izgleda na modelu, ne znači da će i meni savršeno pristajati. Primjerice, obožavam haljine Victorije Beckham, no jednostavno nemam dovoljno dugačak torzo da bih mogla nositi njezine modele', rekla je Meghan dok još nije poznavala princa Harryja, ali ni Beckhamove s kojima je postala bliska tek nakon što je postala članica kraljevske obitelji.

Victoria i David Beckham bili su i gosti na kraljevskom vjenčanju vojvoda od Sussexa koje se održalo u dvorcu Windsor 19. svibnja prošle godine, kao i na velikoj privatnoj zabavi za prijatelje koja je održana nakon svečane ceremonije.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia