NISU RISKIRALE

Ove godine Meghan Markle i Kate Middleton igrale su na sigurno i modno oduševile

25.12.2018 u 16:47

Bionic
Reading

Za razliku od prošlog Božića kada su Meghan Markle i Kate Middleton odjenule razigrane kreacije ovogodišnje slavlje u Sandringhamu prošlo je u znaku klasike

Božićno slavlje u Sandringhamu prilika je za članove kraljevske obitelji da se pokažu u najboljem svijetlu. Osim što im pravilo nalaže da se dotjeraju, ženske članice kraljevstva s posebnim veseljem biraju svoje blagdanske outfite.

Prošli Božić bio je prvi u kojem smo vojvotkinju Kate Middleton vidjeli u društvu nove članice Meghan Markle i tada je sva pažnja bila usmjerena upravo na nju i kako se snalazi s novim običajima. Isto tako pomno su se secirali stajlinzi tada tek budućih šogorica, a isto se događa i sada.

  • +18
Božićno slavlje kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od lanjskih izdanja kada su birale nešto maštovitija izdanja, Kate i Meghan ovoga su puta, čini se, igrale na sigurno.

Vojvotkinja od Cambridgea odabrala je kaput boje crnog vina, s ovratnikom, gumbima i džepovima od baršuna, a na noge je obula klasične salonke iste nijanse. Tradicija nalaže da sve ženske članice na glavu stave i prigodno pokrivalo, pa se supruga princa Williama opredijelila za jednostavan bordo šešir.

Trudna vojvotkinja Meghan Markle išla je na još sigurniju varijantu te odabrala outfit u omiljenoj joj, tamno plavoj boji. Pomalo dosadan stajling od duge haljine, visokih kožnih čizmi i kaputa podigla je nesvakidašnjom torbicom i interesantnim šeširom s ukrasom pera.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle prošle godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia