POLO CHIC

Meghan Markle dugo nije izgledala ovako dobro: Riskantna haljina o kojoj će se pričati

13.04.2024 u 08:36

  • +11

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: MIAMIPIXX/VAEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry objavili su da kreću sa snimanjem dva nova projekta za Netflix, od kojih jedan uključuje dokumentarnu seriju o Harryjevoj velikoj ljubavi – polo sportu, a par je već krenuo u akciju. Meghan je vikend započela odlaskom na polo utakmici pojavivši se u odvažnoj haljini s upečatljivim izrezom ispod grudi

Slavna Amerikanka za pojavljivanje na polo utakmici odabrala je haljinu midi dužine, u prljavo bijeloj boji i s odvažnim izrezom. O ovom stilskom potezu Meghan Markle definitivno će se još dugo pričati, no lijepoj crnki to je vjerojatno i bio cilj.

Meghaninu haljinu prljavo bijele boje potpisuje dizajnerica Heidi Merrick, a riječ je o modelu nazvanom Ginger. Haljina ima 'steznik' u stilu križanih haltera koji stvaraju izrez na sredini, široki pojas oko struka i suknju A-kroja midi duljine s naborima.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Look je Meghan zaokružila vintage Chanel naušnicama, bijelom Valentino torbom, Aquazzura cipelama i sunčanim naočalama, također s potpisom Heidi Merrick.

Vjeruje se da su Meghan i princ Harry pojavili na Grand Champions Polo Club u Wellingtonu na Floridi uoči natjecanja Royal Salute Polo Challenge kako bi započeli snimanje novog projekta za Netflix. To je inače godišnji događaj koji prikuplja novac za cilj blizak Harryjevu srcu, Sentebale, organizaciji koju je vojvoda osnovao 2006., a pomaže djeci u Africi pogođenoj siromaštvom, nejednakošću i HIV/AIDS-om.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia