stilski zaokret?

Spremna za velike promjene: Meghan Markle angažirala stilisticu poznate glumice

27.03.2024 u 15:10

Bionic
Reading

Meghan Markle vraća se Instagramu i lifestyle projektima, no čini se da od toga radi i neku veću priču. Moderna su vremena, treba se prilagoditi masi, a uzbuđena masa pomno će pratiti svaki korak poznate Markle kojoj se greške teško praštaju

Prije negoli je ušla u kraljevsku obitelj, Meghan Markle vodila je lifestyle blog 'The Tig'. Preseljenjem u Ameriku i napuštanjem kraljevskih protokola, Meghan se vratila svojim projektima pa se nedavno oglasila i na Instagramu izazvavši gomilu reakcija. Riječ je o profilu 'American Riviera Orchard', a plan joj je okupiti najstručnije ljude te napraviti pravi lifestyle spektakl.

Priča Meghan Markle o mukama odijevanja za prigode kraljevske obitelji svima su poznate, kao i pokušaj da se, unatoč svom bogatstvu, približi javnosti noseći komade high street brendova. Stil Meghan Markle svakako je drugačiji od onog kakvog njeguju ostale članice kraljevske obitelji, čak i onih koje više ne obavljaju kraljevske dužnosti, no i sama je Meghan posve drugačija od primjerice Kate Middleton ili Harryjevih sestrični Beatrice i Eugenie.

Kako bi svoj životni stil približila drugima, Meghan oko sebe okuplja poznate stručnjake, a timu se pridružila i poznata stilistica Jamie Mizrahi.

Jamie Mizrahi već je dobro upućena u modne transformacije te, iako je mnogima njezino ime nepoznato, potpisuje neke od najvećih stilskih zaokreta poznatih! Upravo je ova 35-godišnja američka stilistica zaslužna za moćne outfite s potpisom Armanija, Schiaparellija i Diora u kojima nastupa Adele, ali i modne kombinacije u kojima New Yorkom jurca Jennifer Lawrence.

UVIJEK SA STILOM

Elegantni stajling Meghan Markle u kojem se uputila u Europu pun je pogodak

Pogledaj galeriju

S obzirom da je Meghan u niskom startu da ponovno postane relevantna blogerica, angažiranje poznate stilistice čini se kao pametan potez.

Kakvi su zahtjevi popularne bivše glumice još se ne zna, no naslućujemo da Markle želi nositi outfite koji sugeriraju ambicioznost, ali i pristupačnost kako bi se umilila onima koji nemaju dovoljno sredstva da svakodnevne zadatke obavljaju noseći poznate luksuzne brendove.

Već je i posjetom Njemačkoj Markle dala naslutiti da ćemo ju češće viđati u komadima high street brendova kombiniranima s nekim skupljim i značajnijim imenima. Stil Meghan Markle već i sad odiše tim popularnim trendom tihog luksuza, no vidjet ćemo što će od njezinog modnog izričaja učiniti talentirana Jamie.

tako chic

Fantastičan niz Meghan Markle: Teško je odlučiti koji chic stajling joj bolje pristaje

Pogledaj galeriju