IZGLEDA BOLJE NO IKADA

Megan Fox prekinula dijetu i udebljala se šest kilograma

24.08.2011 u 14:01

Bionic
Reading

Dvadesetpetogodišnja Megan Fox krasi rujansku naslovnicu magazina Amica, a osim prekrasnog tijela, lijepa glumica pokazala je i kako je u posljednje vrijeme dobila nekoliko kilograma te sada izgleda sjajno

Pozirajući za naslovnicu magazina Amica, Megan Fox, čije tijelo krasi čak devet tetovaža otkrila je kako planira ukloniti tetovažu s likom Marylin Monroe jer ima, kako kaže

'negativan karakter'. Osim planova za uklanjanje tetovaže, Megan je otkrila i nekoliko dobivenih dodatnih kilograma, a kako piše celebitchy.com, dobila je između četiri i šest kilograma te joj to odlično stoji – lice joj djeluje mekše i popunjenije, a tijelo manje koščato.

Nedavno je Meganin trener tvrdio kako za Meganinu mršavost nije kriv poremećaj prehrane, već da Megan ima jako brz metabolizam. No sama Megan sasvim je drukčije govorila u brojnim intervjuima tvrdeći da kada se treba udebljati jednostavno jede slatkiše i brzo dobije kilograme, a na upite o poremećaju prehrane nikada nije dala jasan odgovor.

'Do prije četiri mjeseca punu godinu i pol prakticirala sam strogu vegansku prehranu koja se bazirala na sirovom voću, povrću te bez kruha, šećera i kave. No prakticirajući tu dijetu izgubila sam previše kilograma stoga sada jedem gotovo sve i vježbam tri puta tjedno s trenerom Harveyjem Pasternakom', rekla je Megan za magazin Amica izgledajući bolje no ikada.