DVOSTRUKA MOTIVACIJA

Medvjedi u subotu igraju i za male Senzore

14.01.2016 u 12:24

Bionic
Reading

Na zadnjoj utakmici regularnog dijela sezone i borbi za play-off Medveščak ima dvostruku motivaciju odigrati što bolje. Naime, Medveščakov partner HOK osiguranje će na utakmici 16. siječnja, u zagrebačkom Domu sportova, za svaki Medveščakov gol u mreži Dinama Moskve udruzi Senzori donirati 1000 kuna, a za svaki udarac prema golu po 100 kuna. Navijači, dođite i glasno navijajte za Medvjede i za Senzore!

Krilatica udruge Senzori glasi 'Samo vjera i srce junačko', a upravo će to voditi momke zagrebačkog hokejskog kluba Medveščak prema pobjedi u subotu, 16. siječnja u zagrebačkom Domu sportova. Od 17.30 sati, Medvjedi jurišaju na gol Dinama Moskve kako bi postigli što više udaraca, zabili što više golova, pobijedili protivnika, ali i osigurali što veći iznos donacije udruzi Senzori.

Naime, za svaki zabijeni gol Medvjeda, HOK osiguranje će donirati 1000, a za svaki udarac prema golu 100 kuna Senzorima za rad udruge i financiranje terapeuta koji će raditi s njihovim malim štićenicima. Udrugu Senzori je krajem 2014. pokrenuo Slaven Vujić, poznatiji kao tata Slaven, otac djeteta sa senzornim poremećajem, s ciljem stvaranja mjesta gdje će se djeca s autizmom i senzornim poremećajima i njihovi roditelji moći družiti, dijeliti iskustva, savjete...

Osim napete utakmice humanitarnog karaktera, KHL Medveščak, HOK osiguranje i Podravka pripremili su i darove za velike i male posjetitelje. Dođite i navijajte, što više udaraca i golova u mreži Medveščakova protivnika, to više novca na računu malih Senzora.

Zig-zag Medveščak!