TEŠKE TEME

Medijska bitka Woodyja Allena i Dylan Farrow ne jenjava

10.02.2014 u 09:23

Bionic
Reading

Dylan Farrow, kći Mije Farrow i Woodyja Allena, nedavno je otvorenim pismom optužila svog oca da ju je seksualno zlostavljao kad je imala sedam godina. Uslijedilo je prepucavanje po medijima

Na otvoreno pismo Dylan Farrow koje je objavio New York Times, u kojem Woodyja Allena optužuje da ju je seksualno zlostavljao, zaredali su se razni odgovori – Allenov odvjetnik Elkan Abramowitz pojavio se na televiziji i zanijekao te optužbe, zatim je i Woodyjev posvojeni sin Moses Allen rekao da se radi o spletkama Mie Farrow te da ne vidi kako bi bilo moguće da se tako nešto dogodilo jer je i on toga dana bio u kući, a zadnji se oglasio i sam Woody Allen koji je nešto detaljnije objasnio zašto on misli da ga se optužuje za zlostavljanje.

Slavni režiser tvrdi da je Mia Farrow zatrovala odnos između njegove djece i njega te da je bila pokrenuta istraga protiv njega kao zlostavljača. No on je prošao detektor laži, dok se Mia Farrow nikad nije pristala podvrgnuti istom procesu. Moses Allen potvrdio je dio priče o tome da je

Mia Farrow bila ta koja je sijala mržnju prema Woodyju.

313242,310046,304303,303076
Mia Farrow također je imala nešto reći, a osim što je čvrsta u uvjerenju da je Woody Allen zlostavljao Dylan, dodala je i da Ronan Farrow nije njegov sin, već dijete koje je imala s Frankom Sinatrom, što pjevačeva udovica Barbara, koja je s njim provela 22 godine u braku, negira.

Ronan Farrow također podržava svoju sestru i majku i koristi svaku priliku da kaže nešto loše o svom ocu Woodyju Allenu.