SCHEANA MARIE JANCAN

'Mayer još nije prebolio Aniston'

12.05.2009 u 10:15

Bionic
Reading

John Mayer navodno još uvijek nije prebolio Jennifer Aniston, barem tako tvrdi dobro upućena Scheana Marie Jancan s kojom se glazbenik kratko vrijeme tješio nakon prekida s Jen

Jancan, koja se u medijima predstavljala kao nova Mayerova djevojka, iako su njegovi prijatelji to opovrgnuli, kaže da pjevač još uvijek pati za Jennifer s kojom je u vezi bio oko godinu dana.

Naime, nakon što su definitivno prekinuli u ožujku, u Mayerov je život uletjela Scheana Marie Jancan, 23-godišnja glumica u usponu.

'John je stalno spominjao Jennifer. Često je navečer svirao gitaru pjevajući tužne ljubavne pjesme. Bilo je sasvim jasno da mu je stalo. Kad su prekinuli, bio je u šoku. Nije mogao vjerovati da se to dogodilo', rekla je Scheana Marie za magazin Britain's Heat.

Mayer je vrlo brzo prekinuo sa Scheanom budući da je mlada glumica vrlo rado dijelila sve detalje njihova odnosa s medijima, a to je nju, kako kaže, zaprepastilo.

'Ne razumijem zašto ga je toliko naljutilo to što sam pričala o nama. Bila sam uvijek tako dobra prema njemu', kaže tamnokosa ljepotica.