Nastavak legendarne komedije

Mark Wahlbergu i Will Ferrell će dobiti pojačanje u filmu Tatica se vratio za Božić

22.11.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Will Ferrell i Mark Wahlberg će dobiti pojačanje legendarnog Mela Gibsona i Johna Lithgowa u nastavku komedije TATICA SE VRATIO iz 2015.godine

Will Ferrell i Mark Wahlberg će dobiti pojačanje legendarnog Mela Gibsona i Johna Lithgowa u nastavku komedije TATICA SE VRATIO iz 2015.godine.

Godine 2015. u filmu TATICA SE VRATIO gledatelji su upoznali osjećajnog očuha Brada (WILL FERRELL) koji se borio s mačo biološkim ocem Dustyjem (MARK WAHLBERG) za naklonost Dylana (OWEN VACCARRO), Megan (SCARLETT ESTEVEZ) i njihove majke Sare (LINDA CARDELLINI). Od tada su Brad i Dusty ostavili po strani svoja neslaganja i uigrali se kao tim, no taj sklad poremete njihovi očevi: pretjerano brižni Don (JOHN LITHGOW) i alfa muškarac Kurt (MEL GIBSON) koji im dolaze u posjet za blagdane.

Kreativni tim se veselio ponovnom okupljanju glumačke postave iz prvog filma. Anders kaže: „Will uvijek donese zabavu, Mark u svaku ulogu unese autentičnost, Linda je svjetska glumica koja je jako zabavna na setu, Scarlett i Owen su vrlo pouzdani glumci i sretan sam što smo napravili nastavak prije nego prerastu svoje uloge. Nastavak bi bez njih bio nezamisliv.“

Producent CHRIS HENCHY kaže: „Željeli smo zadržati sve što su gledatelji voljeli u prvom dijelu, ali i proširiti ga. Obitelj je sada veća: Brad i Sara imaju novu bebu, Griffyja. Dusty se oženio s Karen koju glumi ALESSANDRA AMBROSIO, i postao očuh Adriani, koju glumi DIDI COSTINE. Ponovo je s nama i JOHN CENA kao Roger, Karenin bivši muž. Ova spojena obitelj se već suočava s dovoljno komplikacija kada stižu Mel Gibson i John Lithgow koji samo dolijevaju ulje na vatru.”

Uz već dobro poznatu glumačku postavu Willa Ferrella i Marka Wahlberga, u novom nastavku ćemo gledati Mela Gibsona, Johna Lithgowa, Viktorijinog anđela Alessandru Ambrosio, Johna Cena te Lindu Cardellini.  Izvršni producenti su Molly Allen, Sean Anders, Jessica Elbaum, Mark Wahlberg i Stephen Levinson. Produkciju potpisuju Will Ferrell, Adam McKay, Chris Henchy, John Morris iKevINMessick. Scenarij su napisali Sean Anders & John Morris na temelju likova Briana Burnsa. Film je režirao Sean Anders.

TATICA SE VRATIO ZA BOŽIĆ, u distribuciji Blitza, u kinima možete pogledati pretpremijerno od 23. studenog.

Pogledajte trailer:

Tatica se vratio za Božić Izvor: Promo fotografije / Autor: Blitz