TAJNA VELIKE ZAVODNICE

Marilyn Monroe je bila lezbijka?

21.07.2012 u 14:24

Bionic
Reading

Pola stoljeća nakon jedne od najpoželjnijih žena svih vremena - Marilyn Monroe, autorica biografije 'Marilyn Monroe: Private And Undisclosed', Michelle Morgan, tvrdi da je lijepa glumica bila lezbijka

Iako je slovila kao 'gutačica muškaraca' i zavodnica, u svojoj novoj knjizi autorica Michelle Morgan, koja ju je upoznala, tvrdi da je Monroe u biti voljela žene.

Unatoč tome što se tri puta udavala i rastajala, bila je lezbijka, a za to je znalo tek nekoliko ljudi.

Imala je ljubavne odnose s Joan Crawford, Barbarom Stanwyck, Marlene Dietrich i Elizabeth Taylor kao i sa svojim glumačkim trenericama, Natashom Lytess i Paulom Strasberg, piše Daily Mail.

Samo dan prije nego što je pronađena mrtva, Jean Negulesco, koji je režirao film 'How To Marry A Millionare', planirao ju je posjetiti.
'Njezino cijelo postojanje bilo je potraga za identitetom, a njezin seksualni identitet bio je potpuna laž. Jednom mi je rekla da nikada u cijelom svom životu nije doživjela orgazam - tvrdi Negulesco.

Njegove tvrdnje potvrdili su u transkriptima zabilježeni razgovori s njezinih sastanaka s psihijatrom Ralphom Greensonom pri kraju njezina života.

'Nikada nisam doživjela orgazam. Dobro se sjećam kada ste mi rekli da se orgazam događa u našem umu, a ne u genitalijama. Kada bih učinila točno ono što ste mi rekli da činim, doživjela bih orgazam?' pitala je glumica.

Majka joj je imala shizofreniju, brat joj je imao dijagnozu paranoidne shizofrenije pa je duboko u njoj bio ukorijenjen strah od genetskog naslijeđa zbog čega je imala strah od trudnoće, a navodno je patila i od bolova u zdjelici zbog čega nije mogla uživati u seksualnim odnosima s muškarcima.