BIG BROTHER

Marijana se ne želi vratiti u Šibenik

13.04.2011 u 11:37

Bionic
Reading

Šibenčanka je povjerila svom odabraniku Nemešu da više nema dom te da se ne planira vratiti u rodni grad

Veliki brat ukućanima je dodijelio novi tjedni zadatak nazvan 'Big Brother turneja'. Kako bi ispunili zadatak, na dva sobna bicikla moraju prijeći dvije tisuće i 300 kilometara. Da bi prisustvovao zabavi u kući, Nemeš je morao izvršiti tajni zadatak u roku od četiri sata te nagovoriti još tri stanara otpada da mu prepuste svoje mjesto kako bi umjesto njih mogao otići na zabavu. Bio je presretan nakon što mu je Duško odlučio pokloniti svoje vrijeme, dok je Dragana komentirala da će ona to drugi put napraviti jer želi biti na zabavi. Dok je on doživljavao srtene trenutke, njegova odabranica iz kuće otkrila je da se teško može kontrolirati.

'Mislim da počinjem pucati jer sam se previše suzdržavala. Neki ljudi su tako bljak prozirni', rekla je Marijana i nakon toga otišla u ispovjedaonicu.

Marijana je priznala Nemešu da ne bi voljela biti sama, a on joj je rekao da neće morati te da će vidjeti kad izađu van kako će nastaviti. Nemeš je Marijani zatim rekao da jedva čeka da izađe iz BB kuće i vrati se kući, no Šibenčanka ne razmišlja isto kao i on. Rekla mu je da vjeruje da više nema dom. On ju je pitao znači li to da se nakon izlaska iz BB kuće ne planira vratiti u Šibenik, a Marijana mu je odgovorila potvrdno.