KONTROVERZNI PAR

Marijana i Nemeš - zabranjena ljubav puna drame i strasti

28.07.2014 u 13:00

Bionic
Reading

Mnogima najdraža TV sapunica svakako je ona između Marijane Kovačević i Nikole Nemeševića Nemeša započeta 2011. u regionalnom Big Brotheru. Jer osim što je bila riječ o zabranjenoj ljubavi koja se uživo odvijala pred kamerama, bila je puna strasti i emocija

Nemeš je u BB kuću ušao slobodan, a Marijana kao udana žena i majka djevojčice. Unatoč svom bračnom statusu, Marijana se prepustila strasti ne mogavši odoljeti Nemeševoj romantici. Tijekom boravka u kući on je u jednom trenutku kleknuo pred nju, što je ona shvatila kao veliko pitanje te brže-bolje rekla 'da'! Kada su potekle njezine suze radosnice, on joj je, aludirajući na bračni status, rekao: 'Prvo bi trebala riješiti jedan reverzibilan proces.'

I dok su poput zaljubljenih golupčića uživali u ljubavi, njihovi bližnji ispred malih ekrana hvatali su se za glavu. Strastveni par za njih nije previše mario, a cijela situacija posebno je pogodila Marijaninog supruga te Nemeševu majku, koja je za srpske medije istresla drvlje i kamenje po Marijani. 'Produkcija je željela gledanost, vi senzacionalizam, i dobili ste ga. Spojili su nespojivo u kući, uspješnog i mladog momka te ženu, majku koja je željna alkohola i provoda, a koja je ušla u reality da bi raščistila s mužem. Ono tamo je nenormalna sredina i degutantno mi je ono što se tamo događa. Marijanu su s ciljem ubacili u kuću Velikog Brata i očigledno je ispunila njihova očekivanja', rekla je tada.


Pomorac Ivan Čvrljak, tadašnji Marijanin suprug, rekao je kako mu se čini da je Marijana dosta zaljubljena u Nemeša, a unatoč svemu o njoj nije želio reći ništa loše. 'Svi su na mojoj strani. Svi moji prijatelji ostali su uz mene, ljudi me tješe i podržavaju. A što se tiče Marijane, čuo sam o njoj tisuću loših riječi od tisuću nedobronamjernih ljudi. Međutim o njoj nikad nisam ništa loše rekao, niti ću, a čak bih je i branio ako treba. Ipak je ona majka moje kćeri i samo zato ću je poštivati', rekao je Čvrljak za Extru, ističući da je mislio da ima savršen brak te da sve to nije očekivao. Da joj nikada neće oprostiti, bilo je jasno čim je Marijana izašla iz kuće jer su se dogovorili o razvodu.

Osim idiličnih i intimnih trenutaka u BB kući, ljubav Marijane i Nemeša bila je prepuna prepirki i svađa koje su, unatoč kamerama, često završavale pomirbenim seksom. No prva velika svađa dogodila se kada je Nemeš izišao iz BB kuće te kada je svoju ljubavnicu javno ostavio u finalu showa. 'Meni je kao muškarcu trebalo dosta hrabrosti da pred milijunima gledatelja priznam da sam tri mjeseca bio budala. Samo želim reći da više neću dozvoliti da netko od mene pravi budalu, kao što je to dosad radio', rekao je tada, a njegov je javni prekid osigurao Marijani pobjedu koja joj je ostavila gorak okus u ustima.

'Nemeševa reakcija bila mi je nož u srce i još ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Tužna sam i razočarana. Samo sam slijedila svoje srce', odgovorila je nekoliko dana kasnije Marijana, dodavši kako smatra da Nemešu samo treba vremena te da mu ga ona i daje. I bila je u pravu. U emisiji 'Sve za ljubav' na TV Pinku snimila je osobnu videoporuku koja je dirnula Nemeša te je njihovoj ljubavi dao još jednu priliku.

'Bok, Nikola, jako mi je teško što ti se obraćam na ovakav način. Voljela bih da popričamo u četiri oka, ali ovo je izgleda jedini način. Tu sam, borim se, napravit ću sve. Hoću reći da te volim iskreno i istinito. Želim da se boriš skupa sa mnom. Znam da i ti mene voliš, ali i da ti treba vremena. Razumijem okolnosti i brigu tvoje obitelji i prijatelja kad si izašao. Ne prihvaćam kraj. Rekao si da me nećeš ostaviti ni u proljeće, ni u ljeto, ni u jesen, ni u zimu... Jedino ako smisle novo godišnje doba, onda prihvaćam. Javi se... Imamo puno lijepih uspomena. Ako sam nešto pogriješila u početku, bila je to samo zezancija, glupost, neka nepromišljena izjava', rekla je Marijana u kameru. Ubrzo se preselila u Beograd u kojem su nastavili živjeti zajedno s njezinom kćeri. S bivšim suprugom potpisala je sporazumnu rastavu u kojoj se on odrekao polovice iznosa koji mu pripada od njezine pobjede u korist kćeri.

Njihova je priča nakon burnog razdoblja završila baš kao u sapunici. 'S Nemešom je to uistinu bila ljubav na prvi pogled', rekla je Marijana, a Nemeš se složio i dodao: 'Marijana je moja prva velika ljubav.' Nakon tri godine u njihovu se ljubav uvukao nemir pa su oboje nesmotreno davali izjave poput 'trenutno smo na pauzi', no odvojili su se nakratko zbog njegovog poslovnog angažmana. Iako se više puta šuškalo o vjenčanju, čini se da par o tome ne razmišlja previše, već uživaju dan za danom. Svoju su reality ljubav obilježili i zajedničkom tetovažom rečenice: 'Ne žalim ni za čim.'