TOTALNO ZALJUBLJENI

Marijana i Nemeš planiraju vjenčanje

19.06.2012 u 09:10

Bionic
Reading

Pobjednica 'Big Brothera' prije mjesec dana na Facebooku se pohvalila kako je zaručena. Datum svadbe još nije odredila, ali vjenčanje će, navodno, biti iduće godine

Marijana Kovačević, koja je u 'Big Borther' ušla kao udana žena te se potom zaljubila u Nikolu Nemeševića te se rastala od supruga Ivana Čvrljka. Sada Marijana, koja je uzela svoje djevojačko prezime Kovačević, odmara s kćeri Korinom u Kninu kod oca ve te u Baškoj Vodi kod sestre dok njezin zaručnika Nikola Nemešević uči za ispite u Beogradu.

Kako se pohvalila na Facebooku, Marijana i Nemeš su se zaručili, no datum vjenčanja još nije pozna, a kako doznaje 24sata, vjenčanje bi trebalo biti iduće godine. 'Nedavno me posjetila s kćeri, ali vjenčanje nije spominjala', rekao je sudionik Big Brothera Horvata Čagalja za 24sata te dodao kako par vjerojatno taji detalje.

Marijana često s prijateljima na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije na kojima se potpisuje kao Marijana Nemešević. Iako je najavljivala da će od osvojenog novca u 'Big Brotheru' kupiti stan, Marijana to još nije učinila. Uskoro bi joj se trebao pridružiti i Nemeš koji u Beogradu uči za ispite.

'U gužvi sam, učim za ispite, sad samo o tome razmišljam. Marijana i ja živimo na relaciji Beograd - Knin, ovisno o obvezama', rekao je Nemeš za 24sata koji će u kolovozu provesti desetak dana u Međunarodnoj ljetnoj glazbenoj školi na Braču. Još za vrijeme trajanja 'Big Brothera' Nemeš i Marijana bili su odlučni da ostanu zajedno te uvjereni kako se radi o pravoj ljubavi, iako je došlo do nesporazuma pa je Nikola Marijanu ostavio u finalnoj emisiji, no sada su nerazdvojni. 'Zaljubila sam se u kući. Emocije su bile stvarne i ne kajem se', rekla je Marijana jednom prilikom, a Nemeš je u istom tonu izjavio: 'Bit ćemo zajedno. Ne zanima nas što drugi misle o našoj ljubavi.'