JELENA VELJAČA:

Manje je zaista više

02.07.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što je usprkos kiši pratila revije prve večeri Dove Fashion.hr-a, Jelena Veljača nije propustila ni drugu, te je stigla odjevena u novu maksi i šarenu haljinu koja je predstavljena na reviji dizajnerice Aleksandre Dojčinović

'Od svih kolekcija koje su prikazane na Dove Fashion.hr-u, najviše me oduševila ona dizajnerice Aleksandre Dojčinović, premda mi se večeras svidjela i ona Ivana

Alduka. Aleksandrine kolekcije mi se već jako dugo sviđaju, no tek sada prvi put nosim njezin odjevni predmet. Ona ima ženstveni stil, neku vrstu sofisticirane elegancije koja je najbliža mom osobnom stilu', izjavila je Jelena za tportal.


'Teško mi je definirati svoj stil. Osobno volim minimalizam, volim pročišćenost. Nekome je to dosadno, no ja se u tome najbolje osjećam. Svaki put kada stanem ispred ogledala imam osjećaj da jemanje zaista više. Naravno da postoje žene koje se fantastično odijevaju i znaju miješati stilove i stvari, no ja nekako preferiram taj minimalizam koji je specifičan za devedesete godine prošloga stoljeća, kada je započeo raditi Tom Ford i počela je era supermodela, a po meni je to vrh mode', za tportal je izjavila Jelena Veljača, koju ćemo ovo ljeto češće moći vidjeti u modernim maksi haljinama i nešto rjeđe u kratkim i uskim minicama.

'Planovi za ljeto su vrlo radni, tako da ću tek u osmom mjesecu na odmor. Kamo ću se zaputiti? Htjela bih da to ostane tajna lokacija, poznata samo odabranima', tajnovito je rekla Jelena, misleći pritom na svoga supruga, glumca Janka Popovića Volarića.