UKRALA POZORNOST

Mala crna haljina nikada ne izlazi iz mode, a Demi Moore zna kako ju stilizirati

03.11.2023 u 09:07

Bionic
Reading

Podršku bratu meksičke dive Salme Hayek, u sklopu otvaranja njegove izložbe 'Frequency' na Beverly Hillsu, pružila je i 60- godišnja Demi Moore

Zvijezda filma 'G.I. Jane' pronašla se među brojnim poznatim uzvanicima svečanog otvaranja nove umjetničke izložbe 'Frequency' Samija Hayeka.

Na spomenutoj izložbi otvorenoj u aukcijskoj kući Christe's na Beverly Hillsu, plijenila je pozornost izdanjem u znaku neprolaznog modnog klasika - male crne haljine- podebljane zlatnim brošem avnagardnog izgleda.

Model laskave dužine midi, s dugim rukavima i detaljem visokog ovratnika posebno je laskao figuri 60- godišnje holivudske zvijezde, a njezin laskavi efekt dodatno je istaknula parom klasičnih salonki u špic.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo je detalj broša, kao i slični elementi istaknuti na ručnoj torbici, otkrio da izdanje Demi Moore stvoreno za izložbu brata Salme Hayek u cijelosti potpisuje američki dizajner Daniel Roseberry na čelu modne kuće Schiaparelli.

Sa slavnom sestrom Samija Hayeka, Demi Moore veže dugogodišnje prijateljstvo, a ovaj poznati dvojac u sklopu otvaranja izložbe spremno je pozirao okupljenim fotoreporterima.

U odnosu na Moore, meksička diva Salma Hayek na bratovoj izložbi osvanula je u crnoj kombinaciji naglašenoj srebrnim komadima u znaku suknje pencil kroja i omiljenih sandala s platformom.

  • +5
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia