Schiaparelli potpis

Jennifer Lopez zna kako nositi zlatnu boju, a pritom ne izgledati kičasto

16.10.2023 u 15:31

Bionic
Reading

U četvrtak se Jennifer Lopez pridružila Demi Moore i brojnim slavnima na otvaranju Schiaparelli trgovine u Beverly Hillsu, a svečana prilika tražila je i svečani look! Zablistala je u zlatnoj kombinaciji s potpisom brenda, a rijetko tko će joj naći manu

Jennifer Lopez uvijek je na visini zadatka, a ovaj put pokazala je što znači elegantan večernji look. U zlatnoj je haljini bez naramenica stigla u John Sowden House u LA-u povodom otvaranja Schiaparelli trgovine u Beverly Hillsu, a njezin večernji izgled rado bismo prisvojili za neke ekskluzivnije prigode, ali i za vjenčani look.

Popularna je glumica zablistala u haljini zlatne boje, a naglašeni uzvišeni rubovi dekoltea uokvirili su poprsje, dok je uzak kroj naglasio obline.

Uz takvu svečanu haljinu, Lopez nije pogriješila ni pri odabiru komada koji su upotpunili look s potpisom Schiaparelli, kuće visoke mode koju je osnovala Elsa Schiaparelli davne 1927. godine.

Od blještavog zlatnog broša na lijevom boku preko golemog prstena do zlatnih naušnica, Lopez je pazila da ne pretjera s detaljima. Oprezno je naglasila crte lica brončanim makeup-om i najelegantnijim crvenim ružem na usnama. I pri odabiru frizure Lopez je pametno odabrala zalizanu punđu koja je elegantno prepustila outfitu da vodi glavnu riječ.

Na nekoliko fotografija pjevačica je dodala još više blještavih detalja svom look-u pa se 'fotkala' sa sunčanim naočalama od punog zlata s lećama koje prekrivaju oči.

Kao jedna od vodećih u svijetu showbusinessa, Lopez često možemo vidjeti u efektnim elegantnim izdanjima. Ranije ovog mjeseca zablistala je u elegantnom cvjetnom uzorku, a s obzirom da nam se bliži sezona blagdanskih svečanosti, od J. Lo očekujemo puno!

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia