MLADOLIKA MAYE

Majka Elona Muska oduševila mladenačkim stajlingom na pruge

01.02.2021 u 18:31

Bionic
Reading

Maye Musk, 72-godišnja majka novopečenog najbogatijeg čovjeka na svijetu, ni u poznim godinama ne odustaje od svoje velike mladenačke ljubavi – modelinga

'Ova fotografija je iz prošlosti, ali trebalo mi je namigivanje', napisala je Maye na Instagramu, pozirajući u prozirnoj ružičasto-crnoj haljini na pruge.

Ne znamo je li od svojih pratitelja dobila mig, ali je prikupila gomilu lajkova i pohvala na račun svog izleda.

Mnogi su primijetili mladenačku haljinu na pruge, a nekima je za oko zapela i plava narukvica, no njeni se pratitelji ne mogu načuditi mladolikoj koži i energičnosti sjedokose Maye.

  • +8
Maye Musk Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight/ADM/MPI / Capital pictures / Profimedia

Zahvaljujući svom izgledu Maye je gradila manekensku karijeru, a svoj nevjerojatan izgled u starijoj dobi gradila je primjenjujući znanja iz svoje druge, ozbiljnije karijere.

Modelingom se Maye počela baviti krajem 1960-ih kada je u Južnoj Africi pobijedila na natjecanju ljepote.

Osamdesetih je godina živjela u Kanadi i Americi gdje je, uz rad na manekenskoj karijeri, našla vremena i za stjecanje magistarske diplome iz dijetetike i prehrambenih znanosti.

S navršenih 69 godina ušla je u povijest kao najstarija ambasadorica američkog beauty brenda CoverGirl, a imala je priliku i nastupiti u videospotu singla 'Haunted' megapopularne Beyonce.