PETICA IZ STILA

Maja Tedeschi zaslužila je titulu najbolje odjevene žene u Hrvata

21.03.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Arhitektica i supruga vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija, Maja Tedeschi, plijenila je pažnju u zagrebačkoj Laubi, u kojoj se okupilo više od 300 uzvanika povodom dodjele nagrade EY Poduzetnik godine koja se u Hrvatskoj održava četvrtu godinu zaredom

Poduzetnik Emil Tedeschi i ove godine predsjedao je žirijem kojem je pripala čast odabrati najboljeg poduzetnika u Hrvatskoj, a na svečanu manifestaciju u zagrebačkoj Laubi, u kojoj se u ponedjeljak uvečer okupila hrvatska poslovna krema, vlasnik Atlantik grupe došao je društvu supruge Maje Tedeschi, koja je zaslužila ponijeti titulu najbolje odjevene žene u Hrvata.

Arhitektica i vlasnica luksuzne trgovine Nord Klassik, koja se bavi prodajom skandinavskog i njemačkog namještaja, velika je ljubiteljica dizajnerskih krpica i mode općenito te se ne boji to i pokazati. 53-godišnja Maja vješto spaja poslovni stil s trendi komadima po posljednjoj modi koji redovito dostižu paprene svote.

  • +21
Mate Rimac - poduzetnik godine Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Kao velika zaljubljenica u kreacije modne kuće Céline, za koju je do 2008. godine kreirala i hrvatska dizajnerica Ivana Omazić, Tedeschi je i ovog puta ostala vjerna francuskoj modnoj kući.

Za najprestižniju dodjelu poduzetničke nagrade koja se, osim u Hrvatskoj, održava u više od 60 zemalja svijeta, Tedeschi je odabrala elegantnu sivu midi haljinu s jednim rukavom i naboranim bočnim dijelom koji u struku krasi crna vrpca.

Umjesto klasičnih salonki ili decentnih sandala, lijepa arhitektica je stajling odlučila upotpuniti statement modnim dodatkom, točnije dvobojnim čarapama - gležnjačama u kombinaciji crne i bež boje s potpisom omiljene kuće Céline. Trendi gležnjače dio su kolekcije za ljeto 2018. koja je tek pristigla u trgovine.

Uz gotovo neprimjetan crveni konopčić oko ruke, Tedeschi je nosila decentan crni sat i okrugle bijele viseće naušnice sa zlatnim završetkom, također s potpisom modne kuće Céline.