MODNI POGODAK

Maja Šuput čista je senzacija u elegantnom Zarinom kompletu

10.02.2018 u 12:02

Bionic
Reading

Maja Šuput obožava skupocjene krpice s potpisom, no ovim je potezom dokazala da ne pada isključivo na luksuz. Pjevačica je objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira u elegantnom kompletu popularnog high street brenda Zara

'Nije zlato sve što sja' - glasi čuvena poslovica, a to vrijedi i za luksuznu odjeću s potpisom. Odavno je Maja Šuput naučila da žena ne mora na sebi nositi desetke tisuća kuna kako bi izgledala kao da je sišla s modne piste. Lijepa Maja redovito prati trendove i trudi se uvijek izgledati tip-top, pa ništa drugačije nismo ni očekivali od njezinih modnih kombinacija koje je odabrala za putovanje u Madrid.

Maja se na putovanje u Madrid uputila prije dva dana, a pridružio joj se i dečko Nenad Tatarinov s kojim je nedavno provela nezaboravan odmor na Tajlandu i Maldivima. Par je poletio iz Venecije, a pjevačica se dobrog ukusa po pitanju mode nije odrekla čak ni za let avionom.

Airport life ✈️✈️✈️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ako je suditi prema njihovim dosadašnjim zajedničkim putovanjima, madridsku avanturu obilježit će pregršt dobre hrane i koja kapljica više, obzirom da su oboje strastveni gurmani. Upravo ih je ljubav prema hrani i putovanjima spojila, a čini se kako se ove zaljubljene ptičice od kad su zajedno zabavljaju bolje nego ikad.

  • +2
Maja Šuput na odmoru u Izraelu Izvor: Ostale fotografije / Autor: Instagram

Za romantičnu večeru u madridskom restoranu Ten Con Ten Maja ništa nije prepustila slučaju. Atraktivna plavuša za Madrid se oboružala efektnim modnim kombinacijama, jer na kraju krajeva, što vrijedi dobra fotografija ako na njoj ne izgledaš dobro?

Spanish nights 💃🏼💃🏼

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Sigurni smo i kako je pjevačica u Madridu obavila kvalitetan šoping, obzirom da smo na njezinoj posljednjoj fotografiji primijetili elegantan komplet s potpisom popularnog španjolskog high street brenda Zara, za kojim lude i Hrvatice.

Good night 😴😴😴

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je zablistala u lepršavoj plavoj jakni s printom, s kombiniranim ovratnikom smokinga u kontrastu i dugih puf-rukava sa širokom orukvicom te pripadajućim širokim palazzo hlačama, koje zajedno koštaju 800 kuna. Satenski komplet pjevačica e uskladila sa špic štiklama, zlatnom Chloe torbicom i raskošnom crnom bundom, dok je dašak otmjenosti i 'chic' elegancije postigla začinivši look crvenim ružem i trendi frizurom.