MODNO SE POIGRALA

Spojila nespojivo: Eklektičan stajling Maje Šuput je za čistu peticu

31.01.2018 u 17:06

Bionic
Reading

Maja Šuput nije jedna od onih za koje možemo reći da nikad ne griješe kada je moda u pitanju. Lijepa pjevačica ljubiteljica je skupih krpica, no rijetko kad ih spoji za pohvalu. Ovog puta moramo pohvaliti njezinu hrabrost da se poigra modom, ali i uspješno izvršen zadatak čiji je rezultat odličan stajling

U moru prekratkih, šljokičastih haljina na granici vulgarnosti, Maja Šuput je konačno ubola 'u sridu'. Iako bi nju posljednju savjetovali da na sebe nabaca različite boje, uzorke i stilove, pjevačica je dokazala da uspješno barata modnim pravilima.

Na svom Instagram profilu Maja se pohvalila stajlingom koji je, po svemu sudeći, odjenula za šetnju gradom. Možda neobično za nas 'obične smrtnike', ali ne i za Maju. Pjevačica je zimi odlučila prkositi uz pomoć malo 'colorblocka' i raznovrsnih, naizgled nespojivih odjevnih komada, a sve na njoj potpisuje luksuzni brend Pinko.

Girl And The City #HeadToToePinkoZagreb

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Uz neonsko žuti top s crnom čipkom Maja je iskombinirala šuškavi donji dio trenirke u plavoj boji. Iako bi mnoge dame trenirku zamijenile suknjom ili trapericama, zna Maja da je sportska elegancija trenutno 'in'. Po uzoru na svjetske trendseterice poput Kim Kardashian, Hailey Baldwin i Bellu Hadid, Maja je trenirku začinila seksi crnim gležnjačama na vezanje.

Kombinacija trenirke i uskih čarapa-gležnjača već je neko vrijeme veliki hit na modnoj sceni, a zagovornici ovog trenda su luksuzne modne kuće kao što su Yeezy i Vetements.

Cjelokupan stajling Maja je upotpunila narančastom Pinko torbicom i elegantnim kaputom od tvida s dodatkom obojanog krzna koje podsjeća na bubamarin uzork.

  • +2
Maja Šuput na odmoru u Izraelu Izvor: Ostale fotografije / Autor: Instagram