KRAJ PRIJATELJSTVA

Madonna ostala bez prijatelja

07.11.2011 u 17:07

Bionic
Reading

Čini se da i slavna prijateljstva pucaju zbog ljubomore i flertovanja. Tabloid Star objavio je kako se Madonna upucavala Chrisu Martinu, mužu Gwyneth Paltrow što je, naravno, uzrujalo i povrijedilo Gwyneth

Njihovi zajednički prijatelji stali su na Gwynethinu stranu pa je Madonna ostala sama i više nema nijednog prijatelja. 'Imala je mnogo prijatelja koji su je obožavali, ali svi su je napustili', kazao je izvor tabloidu.

Nakon što su dugo bile najbolje prijateljice, Madonna i Gwyneth Paltrow sredinom prošle godine iznenada su se prestale družiti, a časopis Star otkriva da su se dvije slavne dame posvađale jer se Madonna upucavala Gwynethinu suprugu Chrisu Martinu.

'Madonna je počela flertovati s Chrisom i Gwyneth se prestala družiti s njom. Njihovi zajednički prijatelji stali su na Gwynethinu stranu pa je Madonna ostala sama i više nema nijednog prijatelja. Imala je mnogo prijatelja koji su je obožavali: Gwyneth Paltrow, Stella McCartney, Beyonce, Jay-Z, Kate Hudson, Fergie, ali svi su je napustili', kazao je izvor tabloidu.