POSRNULA ZVIJEZDA

Macauly Culkin vodi bitku za život?

06.08.2012 u 13:17

Bionic
Reading

Prema napisima američkog magazina National Enquier, bivša teen zvijezda zbog uznapredovale ovisnosti o heroinu i drugim narkoticima svakim danom je sve bliže smrti

Macauly Culkin postao je planetarna zvijezda sa 10 godina, milijunaš sa 12, a od 15. godine živi u stanu vrijednom dva milijuna dolara. Bivša teen zvijezda trenutno jednom mjesečno DJ-ira u njujorškom klubu Le Poisson Rouge u Greenwich Villageu.

Ljudi koji znaju Culkina za njega kažu da se njegov svijet bitno promijenio od uloge Kevina McCallistera kojom je stekao svjetsku popularnost.

Danas Macauly izgleda bitno starije od prosječnog tridesetogodišnjaka i vidno mršavije. Djevojka koja radi u Shakespeare Book Shopu blizu njegovog stana kaže da izgleda poput skitnice za koju ga lako zamijeni.

'Macauly Culkin se druži s bogatim klincima koji provode svoje vrijeme na relaciji Miami - New York', otkriva izvor.


Macaulyja često viđaju u društvu novog prijatelja, pjevača Adama Greena, frontmena punk benda The Moldy Peaches. Toliko su se zbližili da je Culkin odlučio prisustvovati svim gažama Adamova benda na europskoj turneji gdje se i sam na jednom od koncerata okušao na bini, otpjevavši duet s novim najboljim prijateljem.

Za frontmena Moldy Peachesa opće je poznato da često konzumira drogu ketamin, namijenjenu uspavljivanju konja. Adam je nagovorio Culkina da glumi u filmu 'The Wrong Ferrari' inspiriranom ketaminom koji se snimao na iPhoneu prošle godine. Green, koji je zbog narkomanske ovisnosti izbacio kolegu iz benda, doveo je Culkina sve do Petea Dohertyja koji se također pojavio u drogom nabijenom filmu.

Ove veljače Culkin je fotografiran u očajnom stanju s limenkom Red Bulla i djelovao je kao da pati od neke vrste ovisnosti. Na medijska nagađanja o Culkinovoj ovisnosti njegova glasnogovornica je reagirala i oštro ih opovrgnula napominjući da je njezin klijent izvrsnoga zdravlja.

Prošlog tjedna američki National Enquirer objavio je priču o posrnuloj zvijezdi koju dijele dani do smrti zahvaljujući ovisnosti o heroinu i brojnim drugim opijatima. Culkinova glasnogovornica Michelle Bega ponovno je opovrgnula svaku insinuaciju o klijentovoj ovisnosti, nazvavši ih smiješnima i izmišljenima.

Osoblje ljekarne Duane Reade na Manhattanu tvrdi da je Culkin dosta često posjećuje, no odbijaju daljnjim komentarima izlaziti u javnost.

Međutim, National Enquierer poprilično detaljno iznosi novčane iznose koje troši Culkin pa tako navodi da mjesečno izdvaja do 3800 dolara za drogu te da se ovisnost razvila nakon raskida devetogodišnje veze s filmskom zvijezdom Milom Kunis pred kraj 2010. godine.

Američki magazin navodi da je posrnula zvijezda viđena kako konzumira mješavinu droga, od heroina pa sve do lijeka protiv bolova Oxycodonea, opijata koji ponekad koriste pacijenti oboljeli od raka.

Navodni izvor National Enquiera tvrdi da je Culkin ovisnik već godinu i pol i da je redovno u društvu ovisnika.

'Macauly Culkin će zasigurno vrlo brzo umrijeti. Ovisan je o heroinu, Oxycodoneu i lijekovima protiv bolova, Percocetu i Vicodinu. Svjedočio sam njegovom konzumiranju droga koje je eskaliralo prije godinu i pol. Macaulyju se treba pružiti ozbiljna pomoć', izjavio je bliski izvor National Enquieru. Razlog Culkinove ovisnosti mnogi vide u prekidu veze s Milom Kunis, a zapao je još više u depresiju nakon informacije o njezinoj novoj vezi s Ashtonom Kutcherom, no to nije jedina tragedija koja je zadesila posrnulog glumca.


Culkinu su roditelji blokirali stečeno bogatstvo koje se procjenjuje na vrtoglavih 11 milijuna dolara, a taj potez ga je trajno udaljio od oca Kita, koji trenutno živi u Arizoni.

Ne završivši srednju školu, Culkin se sa 17 godina vjenčao s kolegicom iz školskih klupa Rachel Miner. Do navršene 20. godine su raskinuli.

Nakon kratkog bračnog izleta za Culkina je uslijedio promiskuitetni period koji je završio vezom sa zvijezdom sitkoma 'Lude sedamdesete' Milom Kunis. 

U 2003. godini Culkin je odigrao ulogu narkomana u indie filmu 'Party People', narednih godina svoju je ulogu krenuo prakticirati i u privatnom životu, pa je tako bio uhićen u Oklahomi zbog posjedovanja marihuane. Protekle tri godine Culkin provodi u velikom apartmanu koji se proteže na cijelom osmom katu zgrade koja se nalazi u trendovskom njujorškom kvartu NoHo

Bliski prijatelj Macaulayjeovog prijatelja Adama Greena za njega kaže da nije pustinjak, već osoba koja cijeni svoju privatnost, kao što je jednom Culkin izjavio: 'Imam svu slavu ovoga svijeta koju bi svatko poželio i bježim od nje', no postavlja se pitanje nanosi li mu njegovo bježanje od slave još veću štetu.