JOŠ TE NISAM SIT, KAFANO

Mačak na vrućim beogradskim partyjima

19.09.2010 u 12:29

Bionic
Reading

Uz napornu jesen Marka Grubnića, Hemingwayevo rođendansko slavlje došlo je kao šlag na tortu. Modni guru našalio se kako bi se sada mogao preimenovati u - gurua za tulume

'Otkako sam ljetos otkrio noćni život Beograda, navikao sam se, bolje reći, navukao na izlaske. Nema toga nigdje u svijetu i pritom ne mislim na cajke, već na najrazličitije klubove gdje se svih dana u tjednu zabavlja do zore. Tako sam uhvatio ritam za žurke, pa sam se odmah poveselio pozivu za dolazak u Hemingway. Prošle godine, na sedmoj obljetnici, ludo sam se zabavljao s Alkom i Matijom Vuicom, a ove godine stigao sam u društvu Maje Šuput i Indire Vladić', veli uvijek okruženi pjevačicama Modni Mačak, dodajući kako ne bi volio da se pomisli da samo planduje. Slijedi mu, kaže, izuzetno naporna radna sezona.

'Morat ću se brzo prešaltati na posao, jer, kako stvari stoje, od trčanja s projekta na projekt ubrzo neću moći ni disati. Prvi je u nizu skorašnji TopStars Show kojemu se jako veselim, a o ostalima ćemo kad dođu na red', rekao nam je Marko Grubnić.