OPUŠTAJUĆI INTERIJER

Luksuzna kuća u planinama je raj za dušu: Zavirite u dom najrazmaženije holivudske glumice, Katherine Heigl

29.01.2021 u 10:44

Bionic
Reading

Glumica Katherine Heigl i suprug Josh Kelley nedavno su snizili cijenu svog doma u Utahu na 25 milijuna kuna, nakon što su nekretninu neuspješno pokušali prodati u 2018. i 2019. godini. Slatka plavuša, koja je u Hollywoodu stekla titulu najrazmaženije glumice, ondje je s obitelji provela većinu karantene, no sada je idiličnu kuću u brdima ponovno stavila u prodaju

Dobro poznata holivudska glumica Katherine Heigl i kantautor Josh Kelley odlučili su se po treći put na prodaju svog doma za odmor u brdovitom području Utaha. Idilična kuća napravljena od kombinacije drva i kamena potpuno se uklopila u okruženje, no pravi raj za ljubitelje interijera nalazi se unutar nje.

Luksuzna kuća koja leži na zemljištu veličine preko šest hektara sastoji se od četiri spavaće sobe i pet kupaonica. Interijer veličine 492 kvadratna metra uređen je u rustikalnom stilu s dozom starog glamura.

Većina dizajnerskog namještaja izrađena je od prirodnih materijala poput drva, kože i kamena, a najljepši detalj zasigurno je visoki, kamenom popločeni kamin koji seže sve do stropa, idealan za uživanje uz vatru dok vani pada snijeg.

  • +16
Dom Katherine Heigl i Josha Kelleyja Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na imanju se nalazi i gostinjska kuća s vlastitom kuhinjom i kaminom pa je nekretnina idealna za veliku obitelj te je pogodna za najam.

Heigl je zahvaljujući svom razmaženom ponašanju na setu stekla titulu najrazmaženije holivudske glumice. O tome su svjedočili njeni brojni suradnici i kolege koji su tvrdili kako se glumica ponaša kao zahtjevna, razmažena diva. Rad s bivšom zvijezdom serije 'Uvod u anatomiju' njezini kolege s filma i televizije opisuju kao pravu noćnu moru.

Izvor koji je radio sa zvijezdom na filmu 'Život kakav ga znamo' otkrio je prije nekoliko godina kako se zvijezda konstantno 'tuži na garderobu, ne izlazi iz glumačke prikolice i propituje scenarij svaki dan'.

Drugi je izvor izjavio kako su Heigl i njezina majka imale nemoguće zahtjeve na snimanju filma '27 haljina'. Navodno su se ponašale kao razmažene filmske zvijezde. Njezina reputacija razmažene dive Heigl je koštala i potencijalnih uloga.