luksuz na kvadrat

Stajlingom Meghan Markle dominirali komadi za kojim žude modne ovisnice

14.08.2023 u 10:04

Bionic
Reading

Bivša američka glumica, Meghan Markle, ugledana je na ulicama Santa Barbare u još jednom elegantnom izdanju postignutom lukusuznim komadima s potpisom renomiranih dizajnerskih brendova

Više od neobičnih tamnoplavih, okruglih naljepnica, zaljepljenih na njezinom lijevom zapešću, vojvotkinja od Sussexa pažnju je plijenila modnim odabirom na ulicama Santa Barbare.

Ormar bivše američke glumice obiluje elegantnim komadima, od kojih pojedini godinama slove za predmet žudnje modnih ovisnica diljem svijeta.

Slučaj je to sa shopper torbom brenda Goyard i Chanelovim slingback cipelama s crnom kapicom kakve su dominirale novim stajlingom 42- godišnje vojvotkinje.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovim dodacima zaokružila je izdanje u maniri tihog luksuza postignuto komadima poput svilenog šala modne kuće Hermes i Max Marinog kaputa u boji devine dlake, iako je u tom djelu Kalifornije bilo ugodnih i toplih 23 stupnja.

Ispod kaputa koji je nosila Markle nazirala se bijela kombinacija veste i traperica skinny kroja brenda Frame, upotpunjenih crnim remenom modne kuće Givenchy.

Izdanje Meghan Markle stvoreno luksuznim komadima s potpisom vodećih brendova u svijetu mode uključivalo je i Cartierov ručni sat Tank Française, čija je prethodna vlasnica bila Harryjeva majka, nikad prežaljena britanska princeza Diana.