JAKNA KOJU ŽELIMO

Ova ljepotica iz Manga bit će pravi hit ove jeseni; sličan model ima i Meghan Markle

09.08.2023 u 22:08

Bionic
Reading

Meghan Markle nosila ju je prošle godine, na Invictus igrama u Nizozemskoj. Isfurala ju je uz traperice i dobro nam znane Chanel balerinke, a mi smo pronašli jeftiniju verziju u high street dućanu

Kada je prošle godine, zajedno sa Harryjem, stigla u Haag na još jedne Invictus igre, Meghan Markle očarala je sve svojom jednostavnom, a tako dobrom dnevnom kombinacijom.

Uz podvrnute traperice i omiljene joj Chanel balerinke, Meghan je imala savršenu sako jaknu idealnu za sve prigode i sva godišnja doba. U njezinom slučaju bilo je riječ o jakni s potpisom Celinea, a i godinu kasnije ovaj bezvremenski model i dalje je pravi hit.

Prepoznali su to i iz high street dućana i sličan model stavili u prodaju, a uvjereni smo kako će definitivno ove jeseni biti pravi hit na gradskim ulicama.

Riječ je o jakni od tvida s potpisom Manga, a koja je odlična u svim prigodama i može se isfurati uz dnevnu ili večernju haljinu, a s jednostavnim bijelim T-shirtom i dobrim parom traperica postići ćete ležerniji izgled.

  • +2
Meghan Markle na Invictus igrama 2022. Izvor: Profimedia / Autor: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia

Ravnog, skraćenog dizajna s okruglim izrezom oko vrata, ova jakna ima četiri našivena metalna gumba s kojima se dobija na efektnosti, a sve se dodatno naglasilo i porubom pohabanog izgleda. Nas je oduševila, baš kao i pristupačna cijena od 69,99 eura.