SLAVLJENIČKO IZDANJE

Meghan Markle proslavila 42. rođendan u efektnoj haljini od 200-tinjak eura

04.08.2023 u 09:57

Bionic
Reading

Rođendansko izdanje Meghan Markle bilo je u znaku crno-bijele haljine jednostavnog kroja, australskog brenda poznatog po sofisticiranim i elegantnim komadima, koji se savršeno uklopio u trend tihog luksuza, ali po povoljnim cijenama

Meghan Markle proslavila je svoj 42. rođendan na romantičnoj večeri u Montecitu s princem Harryjem, a puno pozornosti privukla je njena efektna haljina.

Zanimanja princeza i kraljica Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

Vojvotkinja od Sussexa za svoje veliko slavlje odjenula je pripijenu dugu haljinu sa širokim vodoravnim bijelim i crnim prugama, čiji je kontrast tvorio dojmljiv vizual. Ovaj upečatljiv model bez naramenica potpisuje brend Posse, a prodaje se po cijeni od 218 eura.

Ovaj sve popularniji australski brend ima bezvremenski pristup dizajnu, ali i korištenju visokokvalitetnih materijala izrađenih u etičnim tvornicama u nastojanju da se smanji otpad unutar modne industrije.Ta predanost i posvećenost održivosti također znači da se većina Posseovih komada stvara u ograničenim količinama. Obožavaju ga trendseterice, a sad se našao i na modnom radaru britanske vojvotkinje s američkom adresom.

Intrigantnu haljinu kombinirala je s Emma Parsons T-sandalama u crnoj boji te sve podigla s Cult Gaia clutch torbicom ukrašenom perlama u neutralnoj boji terakote.

Kako stajling ne bi ostao u ležernim notama, odlučila se za naušnice u skladu s prigodom - zlatne krugove u vrijednosti od 18 tisuća eura.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia

Rođendan su proslavili u cijenjenom lokalnom restoranu u kojem im se priključio blizak prijatelj Matt Cohen, suprug Meghanine ponajbolje prijateljice Heather Dorak.

Podsjetimo, dan ranije Harry i Meghan najavili su novi projekt pod nazivom Responsible Technology Youth Power Fund, a za tu priliku vojvotkinja od Sussexa zablistala je u haljini nijanse 'latte' koja postaje sve veći hit na modnoj sceni.