ČISTA ELEGANCIJA

Ludo dobra kombinacija kraljice street stylea

25.05.2015 u 11:09

Bionic
Reading

Jessica Alba jedna je od glumica s najviše stila, a ako ste slučajno sumnjali u tu laskavu titulu, njeno najnoviji izdanje sigurno će vas razuvjeriti

Bila je jedna od mnogobrojnih uzvanica na modnoj izložbi Jorya u Šangaju tijekom konferencije o ženama u poduzetništvu u organizaciji Alibabe, ali vjerojatno jedina sa sjajnim stylingom kojem ćete teško pronaći manu.

Jessica Alba bila je prelijepa na crvenom tepihu, elegantna i graciozna baš poput ikone Audrey Hepburn. Bijeli top širokih rukava izvezen od konca s puf-kuglicama koje podsjećaju na perje, odlično je uparila s predimenzioniranom satenskom crnom suknjom.

Dašak starinskog holivudskog glamura dodala je mašnom u struku i crnom torbicom čija je ručka napravljena od bijelih bisera.

Elegantna je glumica raspustila kosu i stavila tek malo sjenila u smeđim tonovima te usne naglasila sjajilom. Minimalistički pristup još se jednom pokazao kao idealni modni recept i dokaz da na crvenom tepihu slavne ljepotice mogu odlično izgledati i bez glamuroznih haljina koje imaju sve manje materijala i sve više otkrivaju.