RETRO OUTFIT

Lude sedamdesete: Victoria Beckham ne prestaje nas inspirirati svojim sjajnim stilom

25.11.2020 u 13:12

Bionic
Reading

Uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham za mnoge je žene već godinama veliko modno nadahnuće, a vrlo često i najbolja reklama za svoj brend

Victoria Beckham svojim je modnim brendom, ali i kombinacijama koje sama nosi nesumnjivo jedna od najvećih modnih ikona.

Njezin stil je minimalistički, no ujedno i vrlo ženstven te prikladan za mnoge prigode, od poslovnih pa do večernjih.

Supruga nogometne legende odlično se snalazi u modnim vodama, a vrlo često nosi odjeću sa svojim potpisom pa je i najbolja ambasadorica svog brenda.

Iako je prije uglavnom najradije nosila neutralne boje i izbjegavala uzorke, u posljednje vrijeme vrlo rado eksperimentira nešto vedrijim tonovima i dezenima, pa je na Instagramu pokazala genijalan stajling za hladne jesenske dane iz svoje kolekcije Pre Spring/Summer.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nadahnuće je za ovaj look pronašla u modnom stilu sedamdesetih koji joj, složit će se svi, izvrsno pristaje.

Retro raznobojni džemper užeg kroja s prugama spojila je s trapezicama s efektnim ukrasnim džepovima, a ova je kombinacija dodatno naglasila vitku figuru majke četvero djece.

Kosa s posvijetljenim pramenovima stilizirana u blage valove i diskretan make up zaokružili su ovaj cool look jedne od najbolje odjevenih Britanki.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je danas puno više sigurnija u sebe te zbog toga bira odjeću koja joj prije svega pruža udobnost.

'Znam što mi odgovara, u čemu se osjećam najbolje i kada izgledam dobro. Nosim ono što mi je udobno, a istovremeno sam zadovoljna svojim izgledom. Danas se više ne trebam dokazivati odjećom', objasnila je.